Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Pater Karel Kapel

Tussen Sittard en Geleen ligt het plaatsje Munstergeleen waar 11 december 1821 Joannes Andreas Houben werd geboren, beter bekend als Pater Karel van Sint Andries.

Bij het geboortehuis aan de Geleenbeek is in 1954 de schuur ingericht tot kapel. Een plek waar mensen een bron van kracht en hoop vinden, wanneer ze daar komen voor een kort gebed of om een kaarsje aan te steken of om een wandeling te maken in de tuin. Sinds oktober 2012 is er ook een museum en een winkeltje met religieuze artikelen.
+2

Openingstijden en tarieven


De kapel en de tuin zijn dagelijks van 9.00-18.00 uur geopend en het gratis toegankelijk museum en winkel zijn het gehele jaar geopend van dinsdag t/m zondag van 14.00 tot 17.00 uur.

Toegankelijkheid


Er is een lift om de hoogteverschillen in het gebouw te overbruggen en een mindervalide toilet met beugels is aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Pater Karel Kapel. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!