Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken

Workshops brood en Limburgse vlaai bakken

Bakster, Brede Hoolstraat 12
Reijmerstok
Bij Bakster in Reijmerstok of bij de Frankenhofmolen in Vaals, kun je terecht voor een workshop brood, vlaai, of pizza bakken. Alle producten worden met ambachtelijk gemalen Kollenberger spelt, bio rogge, haver of gerst van de Commandeursmolen in Mechelen gebakken.

Als de groepen groot genoeg zijn dan worden alle producten in de houtgestookte oven afgebakken. Zowel voor groepen als bij individuele inschrijvingen. Er kunnen ook lactose vrije vlaaien gebakken worden. Wel graag van tevoren melden.

Een bijzondere en inspirerende activiteit om samen met je familie, collega’s, of vrienden te doen. Bij Bakster wordt er maximaal met zes personen gewerkt en in de Frankenhofmolen met groepen vanaf acht deelnemers. De maximale groepsgrootte is afhankelijk van de op dat moment geldende maatregelen.

Individuele aanmeldingen zijn ook mogelijk. Raadpleeg daarvoor de info op de website.

Aanbieding

Rijste-, kers-, appel-, kruisbessenvlaai, pudding-kruimelvlaai, Linze taart, (zuur-)desembrood, (Franse) stokbroden, Limburgs roggebrood, fougasse, en de overheerlijke pizza's het gehele jaar door. 

Pruimenvlaai in augustus en eventueel september, gevulde speculaas rond Sinterklaas, kerststol in de adventstijd, paasbrood uit de streek met Pasen. Vraag naar de mogelijkheden voor je familie-, vrienden-, of bedrijfsuitje.
+10
Workshops brood en Limburgse vlaai bakken - Foto 0
Workshops brood en Limburgse vlaai bakken - Foto 1
Workshops brood en Limburgse vlaai bakken - Foto 2
Workshops brood en Limburgse vlaai bakken - Foto 3

Openingstijden en tarieven


Geïnteresseerden kunnen het hele jaar door boeken. Start: 9:00 uur/9.30 uur of 14:00 uur. Voor groepen vanaf zes personen zijn ook andere tijden mogelijk.

Alle workshops bij Bakster thuis zijn inclusief koffie/thee en gebak. 
Kerststol: € 37,50 per persoon. 
Gevulde speculaas: € 39,50 per persoon.
Vlaai bakken: € 29,50 per persoon.
Rijstevlaai: € 34,50 per persoon.
Pruimenvlaai: € 29,50 per persoon.
Brood: € 35,- per persoon. 
Duur: 2,5-3,5 uur.

Cadeaubonnen voor een workshop zijn ook verkrijgbaar.

Toegankelijkheid


De workshops vlaai bakken zijn ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Graag van te voren aangeven, zodat daarvoor in de juiste ruimte gewerkt kan worden. Er is geen invalidentoilet aanwezig.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Workshops brood en Limburgse vlaai bakken. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!