Artland Landgraaf

Artland Landgraaf

Artland is een internationaal kunstcentrum gelegen in complex Strijthagen. In de hoeve van Strijthagen worden exposities en muzikale evenementen georganiseerd. Tevens kun je in de galerie moderne en hedendaagse beeldende kunst bewonderen en vind je in het open atelier een winkel met handgemaakte sieraden, kunst, design en antiek. 

Er vinden creatieve workshops en rondleidingen plaats. Rondom het complex is een beeldschoon vijverpark met het beeldenpark. Het beeldenpark bevat meer dan twintig monumentale sculpturen van internationaal bekende kunstenaars, verspreid over vier hectare grond. 

Artland is geopend op afspraak of op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur vanaf het eerste weekend van juni tot het laatste weekend van oktober.  Tijdens deze dagen kun je de expositie bezichtigen, wandelen in het beeldenpark en genieten van een kop koffie in Café Tsarina, gelegen in de hoeve.

Tips

Plan je een bijzonder uitje met collega's, vrienden of familie op een historische en kunstzinnige plek?

Artland verzorgt educatieve rondleidingen en creatieve workshops voor groepen, zoals een tour met gids door Kasteel Strijthagen, het beeldenpark en de kunstexposities of een rustgevende middagje botanisch aquarellen.

Je kunt je aanmelden door een e-mail te sturen.
+3

Openingstijden


Geopend op afspraak of op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur vanaf het eerste weekend van juni tot het laatste weekend van oktober.

Buiten de vaste zomerperiode vinden er verschillende culturele evenementen plaats zoals concerten. Raadpleeg hiervoor de website en de socials.

Tevens is Artland voor groepen op afspraak geopend voor rondleidingen, workshops, de winkel en de galerie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Artland Landgraaf. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!