Artland Landgraaf

Artland Landgraaf

Artland is een internationaal kunstcentrum gelegen in complex Strijthagen. In de hoeve van Strijthagen worden exposities en muzikale evenementen georganiseerd, is een galerie met moderne en hedendaagse beeldende kunst en een open atelier. 

Er vinden workshops en rondleidingen plaats. Rondom het complex is een beeldschoon vijverpark met het beeldenpark. Het beeldenpark bevat meer dan twintig monumentale sculpturen van internationale (bekende) kunstenaars, verspreid over vier hectare grond. 

Artland is ieder jaar open tijdens het zomerseizoen (april tot oktober) op zaterdagen en zondagen van 12:00-17:00 uur. In die dagen kun je de expositie bezichtigen, wandelen in het beeldenpark en genieten van een kop koffie in Café Tsarina, gelegen in de hoeve. 

Tevens zal er een expositie plaatsvinden eind december en een (kerst) art market rond de kerstdagen. Check de social media rond de kerstdagen voor meer info betreffende de expositie en de (kerst) art market .

Wist je dat?

Artland organiseert verschillende muzikale evenementen. 

Afgelopen concert, georganiseerd in samenwerking met Museum Geelvinck (30 september 2022, Louise Farranc: Woman, Feminist and Composer) was een succes! De muziekanten Anders Muskens en Alexandra Kwiatkowska hebben schitterend gespeeld! 

Op de planning staat dit jaar nog een concert rond de kerstdagen. Check de social media rond de kerstdagen voor meer info betreffende het concert.
+3

Openingstijden en tarieven


Geopend in de zomerperiode (april tot oktober) op zaterdag en zondag van 12:00-17:00 uur.

Buiten de vaste zomerperiode vinden verschillende culturele evenementen plaats zoals concerten. Raadpleeg hiervoor de website en social media. 

Tevens is Artland voor groepen open op afspraak (voor bezichtiging, rondleidingen en workshops).

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Artland Landgraaf. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!