Artland Landgraaf

Artland Landgraaf

Artland is een internationaal kunstcentrum gelegen in complex Strijthagen. In de hoeve van Strijthagen worden exposities en muzikale evenementen georganiseerd, is een galerie met moderne en hedendaagse beeldende kunst en een open atelier. 

Er vinden workshops en rondleidingen plaats. Rondom het complex is een beeldschoon vijverpark met het Beeldenpark. Het Beeldenpark bevat meer dan twintig monumentale sculpturen van internationaal bekende kunstenaars, verspreid over vier hectare grond. 

Artland is ieder jaar open tijdens het zomerseizoen (april tot oktober) op zaterdagen en zondagen van 12.00-17.00 uur. In die dagen kun je de expositie bezichtigen, wandelen in het beeldenpark en genieten van een kop koffie in Café Tsarina, gelegen in de Hoeve. 


Wist je dat?

In Artland kun je van 28 mei tot 30 juli de kunstexpositie 'Wolken zweven boven de kronen van het bos en dit is mijn thuis' in het kader van 'de Ontmoeting' bewonderen.

Ontmoet in de tweede reeks van 'ontmoetingen' werken van Louisa Vergozisi, Dina Dressen, Noah van Haasen en Paula Kowalski. 

Raadpleeg de website voor alle actuele informatie betreffende evenementen! behalve exposities vinden in Artland ook concerten, poëzieavonden, workshops en rondleidingen plaats. 
+3

Openingstijden en tarieven


Geopend in de zomerperiode (april tot oktober) op zaterdag en zondag van 12.00-17.00 uur.

Buiten de vaste zomerperiode vinden verschillende culturele evenementen plaats zoals concerten. Raadpleeg hiervoor de website en de socials. 

Tevens is Artland voor groepen op afspraak (voor bezichtiging, rondleidingen en workshops) geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Artland Landgraaf. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!