detail

Wijnbaden

Baden in Limburgse wijn met uitzicht over het Heuvelland; dat klinkt te mooi om waar te zijn. Op de top van de Valkenburgse Cauberg is het mogelijk. 

Thermae 2000 en Wijndomein St. Martinus bieden gezamenlijk een unieke en duurzame beleving door de wijnpulp die overblijft na het persen, te gebruiken om in te baden. De officiële term hiervoor is Vino Therapy en dat is naast heel bijzonder ook nog eens gezond.

Het zogeheten wijnbad wordt gevuld met pulp van de Monarch-druif, die door St. Martinus gebruikt wordt om onder andere de ‘Olivier’ van te maken. 

Voordat je plaatsneemt in het wijnbad smeer je je in met puur nature bodyscrub. Hierna neem je plaats in het bad en dompel je je onder in de wijnpulp van de Monarch druif en druivenpitolie. 

De Monarch druif bevat de stof resveratrol in de schil. Dit is één van de krachtigste antioxidanten die de huid beschermt tegen vervuiling en de negatieve gevolgen van UV-straling. 

Daarnaast verstevigt het de huid en gaat het rimpels tegen. In combinatie met de bubbels werkt dit zeer ontspannend en komt er een heerlijke subtiele wijngeur vrij.

In het bad worden rozenblaadjes en Calendula toegevoegd. Beiden hebben een kalmerende werking voor de huid. Zodra de bubbels uitgaan, kun je genieten van een heerlijk glaasje wijn terwijl je uitkijkt over de prachtige Limburgse heuvels. Dit is wat ze noemen: bourgondisch genieten!

Groepsgrootte


Minimaal 2 personen en maximaal 2 personen

Per duo te boeken.

Duur


50 minuten

Prijs


€ 59,95 per persoon (exclusief entree).

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Hotel Thermae 2000

Wil je meer informatie over Wijnbaden, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar Hotel Thermae 2000. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.