detail

Stadswandeling Valkenburg

Valkenburg aan de Geul staat bekend als toeristisch walhalla, maar wil je de stad écht goed ontdekken, dan ga je op pad met onze ervaren gids! 

De prachtige middeleeuwse binnenstad vertelt haar eigen verhalen, door de gids aan jou vertaald tijdens een wandeling langs de historische gebouwen, de stadspoorten, stadswallen en de bijzondere kasteelruïne. 

Leer van alles over het heden en verleden van Valkenburg aan de Geul en de leuke anekdotes die daarbij horen. Ontdek ook alle mergelrestanten, die deze omgeving zo uniek en fotogeniek maken.

Groepsgrootte


Minimaal 20 personen

Duur


1,5 uur

Prijs


€ 90,- per gids (maximaal 20 personen per gids).

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Visit Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.