Stadswandeling Vaals

Stadswandeling Vaals

Als je aan Vaals denkt, denk je aan het Drielandenpunt. Het mooie stadje ligt in het Drielandengebied, omringd door uitgestrekte velden, bossen en heuvels. Maar deze idyllische omgeving heeft ook een spannende geschiedenis! Laat de VZL-gids je alles vertellen over het smokkelverleden van Vaals, tijdens een wandeling door de historische binnenstad. Het grensstadje barst van de sages en leuke anekdotes uit heden en verleden. Wandel langs de Kopermolen, Kasteel Bloemendal, Huis von Clermont en ontdek de geschiedenis van de textielfabrikant Familie von Clermont.

Groepsgrootte


20 personen

Duur


1,5 uur

Prijs


€ 90,- per gids (maximaal 20 personen per gids)

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Visit Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.