detail

Stadswandeling Heerlen

Kom ontdekken hoe urban elementen en Romeinse opgravingen elkaar tegenkomen in Heerlen. Beginnend bij de gloednieuwe Heerlen-Parkstad Experience maak je een wandeling van anderhalf uur door de stad. 

De rijke historie van Heerlen omvat onder andere de grootste Romeinse opgraving van Nederland, maar ook de vele sporen van de mijngeschiedenis die Heerlen tot een stad maakte. 

Al wandelend ben je omgeven door bijzondere architectuur, zoals het Glaspaleis en het Royal Theater van de hand van architect Frits Peutz. En Heerlen blijft zich almaar ontwikkelen! Het Maankwartier is een recenter pareltje van de stad, waar verborgen in de architectuur allerlei symboliek te ontdekken valt. 

Daarnaast staat Heerlen inmiddels bekend om haar indrukwekkende murals, die door verscheidene internationale topkunstenaars op gebouwen werden geschilderd. Zo is Heerlen eigenlijk een groot openluchtmuseum!

Groepsgrootte


10 personen
Deze activiteit is ook individueel boekbaar. Je sluit dan aan bij de groep.

Duur


1,5 uur

Prijs


€ 90,- per gids (maximaal 20 personen per gids)

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Visit Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.