Stadswandeling Echt-Susteren

Stadswandeling Echt-Susteren

Met zijn monumentale panden en authentieke hoeves heeft Echt-Susteren een prachtig stukje Limburgse historie, waar veel over te leren valt. Onze gids zal de historie van Echt al vertellend tot leven brengen tijdens deze stadswandeling. De route voert langs het pas gerestaureerde oude raadhuis aan de Plats, de Landricuskerk, kleiwarenfabriek De Valk, het voormalige Ursulinencomplex, het grachtenstelsel en het Karmelitessenklooster (H. Edith Stein). Nog dieper duiken in de cultuur van Echt-Susteren en het leven van haar inwoners? Breidt je arrangement dan uit met een bezoekje aan het Museum van de Vrouw.

Groepsgrootte


20 personen

Duur


1,5 uur

Prijs


€ 85,- per gids (maximaal 20 personen per gids)

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Visit Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.