Stadswandeling Aken

Stadswandeling Aken

Friedrich-Wilhelm-Platz 52062
Aken
Te voet door Aken is er van alles te beleven! De bruisende stad Aken is letterlijk… bruisend. De stad is opgetrokken rondom meerdere zwavelhoudende warmwaterbronnen, die al duizenden jaren worden bezocht om hun weldadige krachten. Treed onder begeleiding van onze gids in de voetstappen van Keizer Karel de Grote in de historische binnenstad. Kom alles te weten over de rijke geschiedenis, de sages, anekdotes en het heden van de stad. Uiteraard missen we niet de kans om de Dom van Aken te beklimmen, en het Stadhuis en de Elisenbrunnen te bezoeken.

Groepsgrootte


20 personen

Duur


1,5 uur

Prijs


€ 112,50 per gids (maximaal 20 personen per gids)

Informatie en reserveren


Stel je vraag

Wil je meer informatie over Stadswandeling Aken], vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, is het prettig als je al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.