Sittardse Brandslang

Sittardse Brandslang

Geen zorgen, er hoeft geen brandje geblust te worden. Net zoals een select aantal andere steden in Nederland heeft Sittard een officiële ‘Brandslang’. Deze ‘slang’ wordt gevormd door horecazaken die – hoe kan het ook anders – Brand bier schenken. Geniet van dit stukje Limburgse ambacht tijdens deze bourgondische kroegentocht. Genieten van Limburgs gerstenat, hapjes, en echte Limburgse gastvrijheid in een historische stad!

Programma:
  • Bezoek aan 5 Brandslangcafés, waarbij de bezoekers het volgende ontvangen:
  • Één consumptie in elke zaak
  • Overal een borrelsnack
  • Indien gewenst deelname aan Oud-Hollands-Spel
  • Historische wandelroute door Sittard

Na aankoop ontvang je per e-mail meteen je voucher, routebeschrijving en scorekaart. Hierop staan ook de openingstijden van alle horecagelegenheden. 
De Sittardse Brandslang is van donderdag tot en met zondag te lopen, tijdens actuele openingstijden van de aangesloten horecagelegenheden. Die vind je op www.sittardsebrandslang.nl.
Groepen vanaf 10 personen kunnen de tocht op aanvraag van maandag t/m zondag lopen. Stuur je aanvraag naar sittard@visitzuidlimburg.nl

Op de meeste feestdagen is het niet mogelijk de Brandslang te lopen, zoals tijdens de kinderoptocht, carnaval, Sint Joep (19 maart), de oktoberfeesten, 1e en 2e Kerstdag en Oud- en Nieuwjaarsdag.


Groepsgrootte


2 personen

Duur


3 uur

Prijs


€ 17,50 per persoon

Tickets

Kijk voor meer tickets op www.tickli.nl

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Visit Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.