detail

Rondleiding Maankwartier

Parkstad Heerlen geeft een nieuwe invulling aan haar stadsbeeld, met het bijzondere Maankwartier. Is het architectuur, of kunst? 

Het Maankwartier is ontworpen door kunstenaar Michel Huisman, en verbindt twee delen van de stad die eerder gescheiden werden door het spoor. Meer dan alleen een reeks gebouwen, is het Maankwartier een beleving. 

Deze anderhalf uur durende wandeling begint dan ook bij de nieuwe Heerlen-Parkstad Experience midden in het Maankwartier. 

Ontdek de verborgen symboliek, de sterrenbeelden die werden verwerkt in het ontwerp, en zoek alle planeten van het zonnestelsel.

Groepsgrootte


Minimaal 10 personen

Duur


1,5 uur

Prijs


€ 90,- per gids (maximaal 20 personen per gids).

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Visit Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.