detail

Mergelarrangement

Onthaasten in Zuid Limburg, bijzonder mergel-arrangement

In de prachtige omgeving van Sint Geertruid biedt Atelier La Balance je een bijzonder mergelarrangement aan, waarbij onthaasten door wandelen in de natuur en werken met mergel het doel is.

Dit arrangement bestaat uit:
Een wandeling van circa twee uur door het Mergelland onder leiding van landschapsgids Geert Streunding. Tijdens de wandeling krijg je tekst en uitleg over het landschap, cultuur, flora en fauna.

Een workshop mergelsteen bewerken, duur twee uur, door beeldend kunstenares Marlies Maria Overhof, in haar atelier. Of bij mooi weer in de tuin of binnenplaats.

De prijs van dit arrangement bedraagt € 30,- per persoon en is inclusief wandeling, workshop en een lunch. Voor kinderen tot acht jaar geldt een kortingsregeling van € 7,50. Tijdens de workshop mergelsteen bewerken wordt koffie/thee met zelf gemaakte vlaai geserveerd. 

De wandeling gaat om 11.00 uur van start bij Atelier La Balance, Eindstraat 37 te Sint Geertruid.

Ontspanningen en onthaasten voor een familiedag, vriendenuitje of teambuilding
Mocht je interesse hebben dan kun je contact met opnemen en een arrangement boeken. 

N.B. je kunt ook afspreken voor een middag werken in de mergel of een middag wandelen. Geniet van het beste wat de schitterende omgeving je te bieden heeft en reserveer tijdig een plekje voor dit bijzondere mergelarrangement. Info en opgave kan telefonisch, via e-mail of via de website.

Deelnemers schreven:
  • De combinatie van wandelen, eten en de workshop is perfect.

  • Een leerzame tocht door een fantastische natuur met goede uitleg. Daarna met mergel bezig geweest. De ene creatie nog verrassender dan de andere. Met een enthousiaste begeleiding door Marlies Maria.

Duur


wandeling: 2 uur, workshop: 2 uur

Prijs


€ 30,- per persoon, korting tot 8 jaar: € 7,50.

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Atelier La Balance

Wil je meer informatie over Mergelarrangement, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar Atelier La Balance. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.