detail

Levend Limburg Echt

Ken je het Livar varken al? Dit echt Limburgse ras is door vijf varkenshoeders uit de regio herintroduceerd. Het motto achter dit Limburgse kloostervarken is ‘Smaak als beloning voor goede zorg’. 

De dieren kunnen dus naar hartenlust scharrelen bij Abdij Lilbosch in Echt, waar ze met veel liefde worden verzorgd door de monniken. Tijdens een bezoek aan de abdij maak je kennis met de levenswijze en het werk van de Cisterciënzer-monniken

Tevens bezoek je de boerderij met de Livar-varkens en de vluchtbunker uit 1942. Abdij Lilbosch heeft niet alleen een verrassende geschiedenis; tot op de dag van vandaag voltrekt zich daar een bijzonder verhaal. 

Groepsgrootte


Minimaal 15 personen

Duur


2 uur

Prijs


€ 92,50 per gids (maximaal 15 personen per gids).

Informatie en reserveren


Stel je vraag

Wil je meer informatie over Levend Limburg Echt, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, is het prettig als je al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:

  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.