detail

Hap & Stap Gulpen

Ga op pad met de lekkerste wandeltocht rondom Gulpen en geniet van een compleet verzorgde wandeldag. Tijdens de pittige wandeling van circa negen kilometer over de heuvels en door de dalen nabij Gulpen wordt hard werken beloond!

Je maakt onderweg bij verschillende horecagelegenheden een stop en proeft hier van het bourgondische Zuid-Limburgse leven: van ontbijt tot borrel.

We zetten het hap- en stappenplan voor je op een rij:

1. Hap: je begint je dag uiterlijk om 10.30 uur met een ontbijtje en een lekker kopje koffie van jou bij Herberg de Zwarte Ruiter in Gulpen.

2. Stap: tijd om op pad te gaan! Je begint met een pittige klim de Gulperberg op. Hier geniet je van een prachtige blik op Gulpen en wandel je langs Crapoel door het bos richting Pesaken en Euverem.

3. Hap: voor je synthetische hoogtemeters woord je bij The Dill in Euverem gewaardeerd met een heerlijk lunchplankje.

4. Stap: na de lunch wandel je via de kasteellaan bij Château Neubourg terug richting het centrum van Gulpen.

5. Hap : In de tuin bij het Gulpener Brouwlokaal kun je nagenieten van de wandeling met een heerlijk speciaalbiertje of een Batu Kombucha.

Het arrangement (inclusief route, ontbijt, lunchplankje en borrel) staat online te boeken of bij de Visit Zuid-Limburg Shop in Gulpen.

Data


  • 6-6-2023 t/m 2-11-2024

Groepsgrootte


Geen minimale groepsgrootte

Duur


5-6 uur

Prijs


€ 27,50.

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Visit Zuid-Limburg

Wil je meer informatie over onze rondleidingen met of zonder gids, vul dan dit contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • wil je een rondleiding met of zonder gids
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Of bel ons dan even op tel. 0900-5559798 (€1 p.g.). Bereikbaar van maandag t/m zaterdag 09.00-17.00 uur.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.