Van harte welkom!

Zowel Visit Zuid-Limburg als de lokale ondernemers doen er alles aan om recreëren zo inspirerend, ontspannen en veilig mogelijk te laten verlopen. Check de websites van de aanbieders voor actuele maatregelen voor horeca, culturele instellingen, bioscopen, musea, voorzieningen van accommodaties, sauna’s, casino’s en bibliotheken.

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Bezoek de Brand Bierbrouwerij

Bezoek de Brand Bierbrouwerij

Ontdek de oudste brouwerij van Nederland (sinds 1340). Maak kennis met de eeuwenoude geschiedenis van het bier waar Limburg trots op is. 

Voel, ruik en beleef hoe Brand nog elke dag met passie en liefde voor het vak wordt gebrouwen en leer alles over het brouwproces. De rondleiding eindigt in het Brand Proeflokaal. 

Dé plek waar het Brand-DNA het beste tot z’n recht komt. Waar je de échte gastvrijheid van Brand zelf kunt ervaren en waar je alle Brand bieren het beste kunt proeven.

Duur rondleiding:
2 uur

Prijzen:
Brand Bier Beleving: € 14,95 per persoon.
Limburgs Arrangement: € 20,95 per persoon.

Groepen vanaf 15 personen dienen contact op te nemen via info@brandproeflokaal.nl Raadpleeg de website voor meer informatie en/of het boeken van online tickets. 

Bezoek de Brand Bierbrouwerij - Foto 0
Bezoek de Brand Bierbrouwerij - Foto 1
Bezoek de Brand Bierbrouwerij - Foto 2
Bezoek de Brand Bierbrouwerij - Foto 3

Groepsgrootte


15 personen
Deze activiteit is ook individueel boekbaar. Je sluit dan aan bij de groep.

Duur


2 uur

Prijs


€ 14,95 en € 20,95 per persoon

Informatie en reserveren


Stel je vraag aan Brand Bierbrouwerij

Wil je meer informatie over Bezoek de Brand Bierbrouwerij, vul dan dit contactformulier in. Je bericht wordt na een klik op “Versturen” direct verstuurd naar Brand Bierbrouwerij. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat. Om jouw vraag zo goed mogelijk te beantwoorden, vinden wij het prettig als je ons al zoveel mogelijk informatie geeft via het contactformulier. Denk hierbij aan:
  • de datum die je in gedachten hebt
  • het aantal (verwachte) personen
  • jouw telefoonnummer om ook telefonisch contact met je op te kunnen nemen
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.