Detail

Wijnhotel Valkenburg

Een spraakmakend hotel waarbij wijn, cultuur en de Limburgse bourgondische leefstijl samenkomen. Wijnhotel Valkenburg legt zich toe op de wereld van wijn zodat je de wijntraditie van deze mooie regio kunt ontdekken. 

Wijnhotel Valkenburg biedt een selectie van maar liefst 170 verschillende wijnsoorten aan. Het hotel is rustig gelegen maar toch op een steenworp afstand van het bruisende centrum met bijzondere winkels, gezellige restaurants cafés, bars  en talloze toeristische attracties.
+13

Accommodatie


De kamers en villa’s hebben allemaal een unieke en bijzondere inrichting. Alle kamers en suites zijn gekoppeld aan een wijnproducent.

Dit zorgt ervoor dat elke kamer zijn eigen wijnthema en karakter krijgt wat uiteraard terug te zien is in het interieur.

Eten & drinken


Kom kijken in dit fantastische wijnrestaurant met eigen wijnbar en geniet van prachtige gerechten met heerlijke wijnen. Een ontdekkingstocht voor een wijnspijscombinatie.

Uiteraard zijn er indien gewenst altijd wijnkenners aanwezig om je te begeleiden in de diverse keuzes. Er zijn ongeveer 170 verschillende wijnen op voorraad.

Parkeren


Informeer naar de mogelijkheden.

Openingstijden


Dormio Wijnhotel Valkenburg is het gehele jaar geopend.

Openingstijden van restaurant:
Maandag en woensdag tot en met donderdag van 15.00-24.00 uur geopend.
Dinsdag: gesloten.

Vrijdag tot en met zondag van 12.00-24.00 uur geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Wijnhotel Valkenburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!