Detail

Saillant Hotel Maastricht City Centre

Trendy logeren aan het Vrijthof!

Op zoek naar een kleinschalig en persoonlijk hotel? Dan is Saillant Hotel Maastricht het juiste adres. Saillant Hotel Maastricht is gelegen aan het levendige Vrijthof en staat garant voor comfort en persoonlijke service. 

De tien hotelkamers zijn recentelijk vernieuwd en in een modern jasje gestoken. Directie en medewerkers heten je van harte welkom in het bruisende stadscentrum van Mestreech!
+13

Accommodatie


Alle hotelkamers zijn luxe ingericht en bieden je alle voorzieningen voor een heerlijk ontspannen verblijf.
De Classic Rooms, Superior Rooms en Suites beschikken allen over Aupingbedden, flatscreentelevisie, bureau, zitje, koffie- en theefaciliteiten, waterkoker, kluisje, badkamer met douche en toilet en föhn.

Eten & drinken


Restaurant Vrienden van het Vrijthof

Ongedwongen genieten in hartje Maastricht... Welkom bij de Vrienden! Een sfeervol en eigentijds restaurant aan het Vrijthof. Restaurant Vrienden staat garant voor gezelligheid en betaalbare kwaliteit.
Leuke, herkenbare en bovenal smaakvolle gerechten tegen een eerlijke prijs. Alle deze gerechten kun je bovendien naar keuze samenstellen in een 3- of 4-gangen menu. Directie en medewerkers heten je van harte welkom!

Parkeren


In vrijwel heel Maastricht is betaald parkeren van toepassing. Je kunt de auto voor de deur in de parkeergarage op het Vrijthof (Q-park) parkeren voor maximaal € 35,- per dag.
Op enkele minuten loopafstand (10 minuten) van het hotel zijn ook goedkopere opties, zoals bijvoorbeeld Q-park Cabergerweg.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Saillant Hotel Maastricht City Centre. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!