Detail

Mimosa Hotel Valkenburg

Parallelweg 65
Valkenburg
Mimosa Hotel is een comfortabel, modern en gezellig hotel dat op vijf minuten lopen van het gezellige en culturele centrum van het mooie Valkenburg aan de Geul gelegen is. Mimosa Hotel bevindt zich op 100 meter afstand van trein station Valkenburg aan de Geul.

Mimosa Hotel is gevestigd in een rustige buurt, zodat je verzekerd bent van een goede nachtrust. Toch is het maar vijf minuten lopen naar het centrum, treinstation en de bushalte. Mimosa Hotel is in een bosrijk wandelgebied gelegen.




Accommodatie


Alle kamers zijn voorzien van boxspringbedden, een smart-tv en een moderne badkamer met een bad of douche en föhn. Er zijn kamers met een eigen balkon of terras, alle kamers zijn voorzien van koffie- en theefaciliteiten. Enkele kamers zijn voorzien van een minibar.

Eten & drinken


De accommodatie heeft een groot en gezellig tuinterras waarin je kunt genieten van een hapje en drankje uit het restaurant. Of je kiest om gezellig bij de open haard je drankje te drinken. Iedere ochtend wordt er een ontbijt verzorgd in de vorm van ontbijtbuffet.

Je kunt genieten van een drankje aan de bar van het hotel of een lokaal en seizoensgebonden gerecht in het restaurant (reserveren verplicht). Er zijn tevens faciliteiten voor een barbecue beschikbaar.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Er zijn voldoende parkeergelegenheden op straat en bij de eigen oprit aanwezig.

Toegankelijkheid


Informeer naar de mogelijkheden.

Huisdieren


Nee

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!