Detail

Le Bistro Hotel & Restaurant

Grotestraat centrum 3
Valkenburg
Van voormalig familiepension in de jaren 40, omgetoverd tot een sfeervol restaurant met knusse hotelkamers in het heden. 

Een frisse start binnen Le Bistro sinds 2018, met een jong en ambitieus team waarbij genieten, gastvrijheid en gezelligheid een grote rol spelen. Dit zul je zeker merken.

Accommodatie


De Comfort Rooms zijn gezellige kamers gelegen aan de rustige achterzijde van het hotel. Deze zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een zitje, televisie en gratis wifi. Verder hebben deze kamers een eigen badkamer met douche, toilet en föhn. De Standard Rooms zijn compacte, gezellige kamers in het hart van Valkenburg. Deze kamers zijn voorzien van twee eenpersoonsbedden, een zitje, televisie, en gratis wifi. Er is een gedeelde, aparte badkamer voorzien van douche, toilet en föhn.

Eten & drinken


Een eigen twist aan zowel klassieke als moderne gerechten die centraal staan binnen het a la carte restaurant. Kies je voor een gezellig avondje uit in restaurant Le Bistro, of blijf je logeren in het gerenoveerde hotel, hier ben je in goede handen.
Het reserveren van een diner bij het boeken van je hotelkamer is gedurende het coronavirus mogelijk via e-mail of telefonisch.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Le Bistro beschikt niet over eigen parkeerplekken door de ligging in het autoluwe centrum. Je kunt je auto voor € 8,- per dag op de oosterweg 26 parkeren.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Le Bistro Hotel & Restaurant. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Le Bistro Hotel & Restaurant

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!