Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Kasteel Doenrade ****

Romantisch genieten in een Limburgs kasteeltje!
Verscholen in een groen dal en omgeven door landerijen en bossen ligt Kasteel Doenrade. Dit unieke rijksmonument uit de 12e eeuw biedt een uniek decor voor zowel de toeristische als zakelijke gast. Kleinschaligheid en persoonlijke aandacht staan gasten gegarandeerd te wachten, of men nu komt om te logeren, dineren, vergaderen, trouwen of feesten!
+16

Prijs


Vanaf€ 125,00
Op basis van een 2 persoonskamer incl. ontbijt.

Kamers


Kasteel Doenrade beschikt over 20 sfeervolle hotelkamers, elk met een eigen stijl en kleurenpalet. De bijzondere ambiance van het eeuwenoude kasteel, waarvan de fundamenten dateren uit de 12e eeuw, is voelbaar. Alle kamers zijn voorzien van douche of bad, tv, iPod-dockingstation, telefoon en gratis wifi. Enkele kamers beschikken tevens over airconditioning. Zes kamertypes zijn beschikbaar:

Single kamer.
Comfort kamer.
Deluxe kamer.
Familiekamer (split-level).
Suite.
Bruidssuite (met jacuzzi!).

Eten & drinken


Dineren bij Kasteel Doenrade
Vorstelijk dineren, dat doen gasten in het bijzondere kasteelrestaurant! Chefkok Guido Goltstein en zijn brigade staan garant voor een verfijnde kookstijl en gebruiken hiervoor natuurlijk mooie producten uit de eigen streek!

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Familiekamer
  • Lift
  • Parkeerplaats
  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Tuin / Terras
  • TV op kamer
  • Vergaderruimtes
  • Wifi / Internet

Parkeren


Het hotel beschikt over 125 eigen parkeerplaatsen en tevens over 2 Tesla oplaadpalen en een algemeen oplaadpunt voor elektrische auto's.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Gratis wifi is beschikbaar in het gehele hotel.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Kasteel Doenrade ****. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Leuks in de buurt!