Detail

Hotel van Dyk

Je kunt je verheugen op een heerlijk ontbijt, aan een mooi gedekte tafel vol verwennerij en tot rust komen in een sfeervolle slaapkamer, als weldadige afsluiting van een mooie dag. 

In een omgeving waarin je je gewaardeerd en op je gemak voelt. Even weg van huis. Nieuwsgierig zijn bij binnenkomst en voelen dat het goed is.
+2

Accommodatie


Hotel van Dyk biedt mooie en sfeervolle kamers aan waar je heerlijk tot rust kunt komen.

Eten & drinken


Hotel van Dyk serveert op weekdagen (m.u.v. vakantieperioden) geen traditioneel ontbijt omdat er diverse ontbijtgelegenheden in Valkenburg aanwezig zijn.
Het is wel mogelijk om een gratis ontbijtpakket op je kamer te bezorgen met yoghurt, muesli, jus d'orange, fruit en zoete deegwaren. Of je kunt eventueel ontbijten bij de 'grote zus' Hotel Janssen.
Een uitgebreid ontbijt voor € 11,50 per persoon per nacht wordt hier geserveerd. Zaterdag/zondag kun je wel bij Hotel van Dyk te ontbijten.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Hotel van Dyk beschikt over parkeergelegenheid in de buurt van het Hotel voor € 9,- per nacht. Je hoeft niet te reserveren want er is voor iedere kamer een parkeerplaats beschikbaar.

Toegankelijkheid


Kamers bevinden zich op de begane grond met inloopdouche.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel van Dyk. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!