Detail

Hotel Vallis

In het centrum van Vaals vind je hotel Vallis, een sfeervol familiebedrijf dat gerund wordt door twee broers. Het is een modern hotel in een karakteristiek, gemoderniseerd pand uit de negentiende eeuw en is centraal gelegen, net tussen Aken en Maastricht. 

Het hotel ligt aan de voet van de Vaalserberg en dus ook geschikt als stop voor vele wandel- en fietsroutes, zoals de Dutch Mountain Trail, Vennbahn en het Krijtlandpad. Het ondergelegen Griekse Restaurant Troje maken de beleving compleet.
+7

Accommodatie


Je overnacht in één van de zes kamers. De tweepersoonskamers beschikken over twee boxsprings die ook eenvoudig uit elkaar te schuiven zijn. De kamers zijn onlangs gerenoveerd en daarom zeer modern ingericht.

Eten & drinken


Het ondergelegen Griekse Restaurant Troje maken de beleving compleet. Hier kun je na een heerlijke wandeling, bosrit of fanatieke fietstocht lekker bijkomen en heerlijk eten in een ongedwongen sfeer. Heb je geen zin in de Griekse keuken? Geniet dan van verschillende andere lekkernijen, zoals Italiaanse pasta’s en pizza’s. Er is voor elk wat wils.

Parkeren


Kom je met de auto? Dan is er een privéparkeerplaats voor je beschikbaar. Verder zijn er in het centrum van Vaals voldoende parkeergelegenheden vindbaar.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Vallis. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!