Detail

Hotel Valkenburg by Mercure

Een oude brouwerij krijgt een nieuwe bestemming: een designhotel, midden tussen een levendige samenkomst van voorzieningen én natuur. 

Een hotel dat rauwe elementen verleidt met fris design. Buitengewone klasse, met een ruig randje. Design, met karakter. 

Wist je dat?

Je boekt het best beschikbare tarief gemakkelijk via de website. Of kijk of de arrangementen meer voor jouw verblijf in Valkenburg aan de Geul bieden en dat voor minder.
+10

Accommodatie


26 m2 comfort is waar je jouw overnachting een thuis gaat noemen. Je eigen hotelkamer heeft alles wat je nodig hebt. Een rauwe look en warme sfeer met luxe voorzieningen.

Eten & drinken


Hotel Valkenburg by Mercure en Restaurant RUW. zijn een samenwerking aangegaan met de buren, Restaurant De Beren Valkenburg aan de Geul.

Het restaurant, de bar en het terras van RUW. zijn dagelijks geopend om te genieten van het RUW. bar en bitesmenu. Het diner zal vanaf heden geserveerd worden bij De Beren, dat zich op minder dan 100 meter van het hotel gelegen is.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Je kunt contact opnemen voor meer informatie betreffende de gehandicaptenvoorzieningen.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Valkenburg by Mercure. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hotel Valkenburg by Mercure

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!