Detail

Hotel de Rousch

Een uniek hotel in Heerlen dat beschikt over achtendertig luxesuites, met verrassende mogelijkheden voor zowel koppels, gezinnen/familie of zakelijke gasten.  

Een hotel gelegen in de groene zone van Heerlen, vandaar ook een groenhotel met alle voorzieningen om klaar te zijn voor de toekomst.

Gelegen in het land van Kalk, geschikt voor toerisme, fietsers maar ook met enkele perfect uitgeruste suites voor als je mindervalide bent.

Aanbieding

3 of 4 Daags Zuid-Limburg Arrangement
Geniet van een heerlijke vakantie in het hart van Zuid-Limburg!
Driedaags vanaf € 89,- per persoon per nacht.
Vierdaags vanaf € 87,- per persoon per nacht.

Het arrangement is inclusief:
Op basis van halfpension.Ontbijt.Driegangendiner, met een dagelijks wisselend menu.Borrelplank op de aankomst dag in het restaurant.Op de tweede en/of derde dag een snack in de middag.Gratis wandel- en fietsroutes.Gratis parkeren.
+12

Accommodatie


Luxesuites van een verrassende grootte, adembenemend uitzicht en voorzien van een regendouche, bad, sauna of een living, maar ook met enkele perfect uitgeruste suites voor als je mindervalide bent of met je huisdier wilt overnachten.
Hotel de Rousch biedt een uniek concept waarbij suites gedeeld kunnen worden met je vrienden, familie of collega’s, met ieder zijn privacy tijdens slapen en badderen. Je boekt de King Suite met een living in het midden en hier omheen vier suites.

Eten & drinken


In het bourgondisch restaurant De Vijvertuin kun je sfeervolle en gezellige uren à la carte tafelen. Je kunt van de seizoensgebonden specialiteiten en het mooie uitzicht op de vijver en omgeving genieten.
Je aperitief kun je aan de aangrenzende bar of bij mooi weer op het buitenterras nuttigen.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Hotel de Rousch beschikt over veertig gratis parkeerplaatsen inclusief twee mindervalidenparkeerplaatsen. Tevens zijn er acht oplaadpunten voor elektrische auto’s beschikbaar.
Ook is er een afsluitbare fietsenstalling met oplaadpunten voor elektrische fiets(en) aanwezig.

Toegankelijkheid


Hotel de Rousch is een rolstoeltoegankelijk hotel en beschikt over enkele mindervalidensuites die op de eerste verdieping gelegen zijn, deze zijn bereikbaar per lift.
Voor extra comfort is het mogelijk om onderstaande extra’s kosteloos te plaatsen:

Douchestoel.Hoog-laagbed.

Huisdieren


Indien je je hond(en) meeneemt, dien je dit aan te geven bij het maken van je reservering. Er zijn enkele suites beschikbaar waar honden welkom zijn, hier geldt een maximum van twee honden per suite.
Voor het meebrengen van je hond tijdens een overnachting wordt een toeslag van € 16,50 per nacht per hond per suite berekend.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel de Rousch. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hotel de Rousch

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!