Detail

Hotel Botterweck

Hotel Botterweck is een kleinschalig 3-sterren hotel, gelegen direct in het centrum van Valkenburg aan de Geul, waar kwaliteit, klantvriendelijkheid en vooral beleving centraal staat. 

Door de kleinschaligheid is Hotel Botterweck in staat net dat stapje extra te doen om het je naar je zin te maken en in te gaan op de persoonlijke aandacht en wensen. 

Het hotel beschikt over diverse kamers en appartementen, passend bij elke behoefte en comfort.

Aanbieding

Boek direct, je kunt de website raadplegen voor het aanbod!
+16

Accommodatie


Hotel Botterweck beschikt over 26 kamers variërend van standaardkamers, comfortkamers, juniorsuites tot en met appartementen voor twee en vier personen met een prachtig uitzicht op rivier de Geul.

Eten & drinken


In de ochtend kun je van een uitgebreid ontbijtbuffet genieten. Het ontbijt is gevarieerd en er zit voor iedereen wel wat bij. Ook wanneer je niet kunt kiezen!

Parkeren


Hotel Botterweck is gelegen in het autovrije centrum van Valkenburg aan de Geul en beschikt over een aantal eigen parkeerplaatsen op een maximale loopafstand van 400 meter vanaf het hotel.
De kosten bedragen € 11,- per nacht per auto. Het is aan te bevelen om tijdig je parkeerplaats te reserveren.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel Botterweck. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!