Detail

Hotel B&B De Heren van Valkenburg

Deze familiaire accommodatie ligt in de meest ideale straat voor een verblijf in Valkenburg aan de Geul. Het centrum ligt op enkele seconden loopafstand, maar ’s avonds kun je toch genieten van je welverdiende nachtrust. 

Enkele kamers hebben zelfs een prachtig uitzicht op één van de grote trekpleisters van Valkenburg aan de Geul, de Kasteelruïne. Vanaf deze plek kun je, na een uitgebreid ontbijt, de mergelstad en de heuvelachtige omgeving van Zuid-Limburg op vele manieren ontdekken.

Tips

Check de website voor de meest actuele prijzen!
+11

Accommodatie


Deze accommodatie beschikt over dertien kamers, die variabel zijn in grootte. Elf van deze kamers zijn zelfs recent gerenoveerd. Alle kamers zijn bereikbaar door middel van één, twee of drie trappen en beschikken allemaal over een eigen badkamer met douche en toilet, televisie en gratis wifi.

Alle kamers zijn voorzien van boxsprings van Swiss Sense. Ook is er een kamer voor drie of vier personen beschikbaar, ideaal voor gezinnen. Kinderen zijn dan ook meer dan welkom!

Eten & drinken


Elke ochtend wordt er een uitgebreid ontbijt geserveerd. Verder kun je gedurende de dag zelf gebruik maken van een koelkastje met diverse drankjes (betaald), die je op het terras, in de huiskamer of op de eigen kamer kunt nuttigen.
Neem er ook gerust iets lekkers bij. Alle kamers beschikken daarnaast ook nog over een waterkoker en Nespresso koffietzetmachine met gratis koffie en thee, deze wordt dagelijks bijgevuld.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Informeer naar een parkeervergunning van € 9,- per overnachting om jouw auto bijvoorbeeld bij het Berkelplein te parkeren.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hotel B&B De Heren van Valkenburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hotel B&B De Heren van Valkenburg

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!