Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

Herberg De Smidse

Herberg De Smidse

Hotel Herberg & Appartementen De Smidse is een bergschoen- en rugzak vriendelijk hotel met 24 bedden verdeeld over 10 kamers en 7 vakantiewoningen voor maximaal 8 personen. Het hotel is in het Geuldal gelegen, één van de mooiste plekken in het Limburgse heuvelland. De Smidse is elke dag geopend, 7 dagen per week vanaf 8.30 uur. In 2019 is Herberg De Smidse van 7 januari tot en met 7 februari alleen op vrijdag, zaterdag en zondag geopend.

Aanbieding

Op de website is (bijna) altijd, een mooie aanbieding vindbaar!
+16
Herberg De Smidse - Foto 0
Herberg De Smidse - Foto 1
Herberg De Smidse - Foto 2
Herberg De Smidse - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 65,00
Op basis van een 2 persoonskamer incl. ontbijt.

Kamers


Herberg de Smidse is een rustig, eenvoudig maar comfortabel hotel. Gasten logeren zoals vroeger bij oma. Op de kamers vinden gasten geen tv, minibar en telefoon maar wel heerlijke bedden, bloemenbehang en een rustieke sfeer. 's Morgens maken gasten van een heerlijk, uitgebreid Limburgs ontbijt in De Eetkamer gebruik. Hier is het genieten van het mooie uitzicht op Het Geuldal!

Eten & drinken


Herberg de Smidse is van oudsher een ontmoetingsplek voor mensen die onderweg zijn. Gasten kunnen de dag goed beginnen met een uitgebreid Limburgs ontbijt, een heerlijke lunch en in de avonduren genieten van een verrassend diner. Alleen voor een kop koffie en huisgemaakte fruitvlaai is natuurlijk ook iedereen van harte welkom! De keuken is Frans georiënteerd met zoveel mogelijk Limburgse invloeden. De bereiding van alle gerechten vindt van begin tot het eind in de eigen keuken plaats.

Voorzieningen


  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Tuin / Terras
  • Vergaderruimtes
  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats
  • Bad, douche en toilet op kamer

Parkeren


De herberg beschikt over een eigen, gratis parkeerplaats.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


In de herberg kunnen gasten van gratis wifi gebruik maken.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Herberg De Smidse. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Herberg De Smidse

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!