Detail

Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg

Wil je even heerlijk tot rust komen midden in het prachtige heuvellandschap? Dat kan bij Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg. 

Kom gezellig overnachten of dineren in het moderne viersterrenhotel aan de rand van het Ravenbosch, op loopafstand van het centrum en vlakbij de Cauberg. 

Wandel door de historische oude straatjes, bezoek de mooie mergelgrotten of ga lekker winkelen in Maastricht, Luik of Aken. Schuif in de avond aan in het à la carte restaurant en geniet van smaakvolle gerechten.
+1

Accommodatie


Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg beschikt over zevenendertig comfortabele hotelkamers. Alle kamers zijn modern ingericht en zijn van alle gemakken voorzien. In de slaapkamer staat een luxe boxspring met onder andere wifi, televisie en telefoon met directe buitenlijn.

Eten & drinken


Het à la carte restaurant van Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is de perfecte plek voor de meest heerlijke en diverse gerechten! Hier kun je onder andere van verse salades, smaakvolle soepen, lekkere belegde broodjes en culinaire warme gerechten genieten.
Kom gezellig langs voor een uitgebreide lunch of gezellige high tea. Tijdens de mooie zomerdagen is het goed toeven op het terras!

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Op het terrein van Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is een beperkte parkeergelegenheid aanwezig. Je kunt hier gratis gebruik van maken.

Toegankelijkheid


Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg is beperkt toegankelijk voor mindervaliden en rolstoelgebruikers. Helaas zijn niet alle kamers bereikbaar met de lift.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Fletcher Hotel-Restaurant Valkenburg. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!