Detail

Atlas Hotel

Atlas Hotel combineert luxe hotelfaciliteiten, een fantastische bruisende omgeving en charmante klantgerichtheid voor een uniek verblijf.

Vanuit het 4-sterren hotel loop je binnen enkele minuten naar het centrum waar je volop kunt genieten van de inspirerende omgeving vol architectonische hoogtepunten. 

Je zit op loopafstand van de vele bezienswaardigheden en leuke restaurants, maar je ervaart hier tegelijkertijd de Limburgse gastvrijheid.

+2

Accommodatie


Geniet van een ontspannen overnachting in de gezellige stad Valkenburg aan de Geul. De 49 modern gerenoveerde en comfortabele hotelkamers bieden alles wat je nodig hebt tijdens je verblijf in de stad.
Iedere kamer beschikt over basisfaciliteiten zoals een badkamer, douche of bad, haardroger, flatscreen televisie, kluis, koelkast, koffie en meer.
Er zijn ook kamers voor één persoon, drie en vier personen beschikbaar. Een babybed kan tegen een toeslag geplaatst worden.

Eten & drinken


In het restaurant kun je overheerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Het restaurant heeft een à la carte kaart welke regelmatig vernieuwd wordt of kies het dagelijks wisselende 3-gangen menu.
Naast een scala aan vlees- en visgerechten, biedt de keukenbrigade ook diverse vegetarische specialiteiten aan en is er een speciaal kindermenu. Het uitgebreide ontbijt wordt in een buffetvorm gepresenteerd.
Op het grote sfeervolle terras kun je tijdens warme dagen heerlijk genieten.

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Parkeren


Parkeer je auto veilig op de met camera’s bewaakte parking naast het hotel. Het parkeertarief bedraagt € 11,- per voertuig per overnachting.
Op de dag van vertrek dien je de parking voor 13:00 uur te verlaten. Verlenging is mogelijk tegen hetzelfde tarief. Motoren kun je veilig in de garage stallen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Atlas Hotel. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!