Detail

Villa Commandeur

De moderne Villa Commandeur, een luxe vakantiewoning voor twaalf personen, bevindt zich in het schilderachtige dorpje Mechelen. Het centrum, met zijn gezellige restaurants en cafés, ligt op slechts 200 meter afstand. Ondanks de centrale ligging biedt de villa een oase van rust.

Accommodatie


De ruime leefruimte heeft een knusse zithoek, eetkamer met meerdere tafels, en moderne keuken. Op de bovenverdieping zijn er vier stijlvol ingerichte slaapkamers met boxsprings, waarvan drie kamers een eigen badkamer hebben.
De woning biedt veel natuurlijk licht en gezelligheid, waardoor het perfect is voor een ontspannen vakantie met je vrienden of familie. Je hebt de beschikking over een grote privétuin met diverse terrassen.

Voorzieningen


  • Haard
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Villa Commandeur. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Villa Commandeur

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!