Detail

Parc Maasresidence Thorn

Parc Maasresidence Thorn ligt rond een prachtige baai aan de Maasplassen in Midden-Limburg, vlakbij de Belgische grens. De appartementen en villa's liggen speels verspreid tussen het groen, waardoor het meer aanvoelt als een dorp dan als een park.

Het park is van alles voorzien, van een restaurant, zwembad en bowlingbaan, maar ook fietsverhuur, bootverhuur en kinderanimatie behoren tot de mogelijkheden. Je zult je hier zeker niet vervelen.
+16

Accommodatie


Parc Maasresidence Thorn leent zicht perfect voor grote groepen.

Zo kun je als waterliefhebber bijvoorbeeld voor de Premium Water villa met sauna kiezen, als natuurliefhebber en gezelligheidsdier kun je voor de Premium Outdoor villa met barbecue gaan, of als ouder met kleine kinderen de Kids Special villa huren.

Elke villa heeft een volledig uitgeruste keuken, een was-droogcombinatie, een grote tuin, boxsprings en eigen parkeerplaatsen.

Eten & drinken


Het bourgondische leven staat bij Parc Maasresidence Thorn centraal. Daarom kookt Humphrey’s Thorn in de MRT Promenade lekker eten waar je je goed bij voelt. In de morgen kun je hier ook aanschuiven voor een uitgebreid ontbijtbuffet.

Als je een avond zelf lekker wilt koken, dan kun je de benodigdheden bij de MRT Shop & Bakery kopen.

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Openingstijden


Parc Maasresidence Thorn is het gehele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Parc Maasresidence Thorn. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Parc Maasresidence Thorn

Routes in de buurt