Kasteel Strijthagen

Kasteel Strijthagen

De vakantiewoning Kasteel Strijthagen voor twintig personen is een unieke vakantiewoning, gelegen in Landgraaf. Te midden van een mooi vijverpark ligt het best bewaarde kasteel van Landgraaf. De vakantiewoning bevindt zich dan ook in dit kasteel. 

Tijdens het verblijf voel je je dus als het ware een echte kasteelheer of kasteelvrouw. Aan de voorzijde van de woning vind je de zestien leden van de Nachtwacht die over Kasteel Strijthagen waken.

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+11

Accommodatie


Kasteel Strijthagen heeft twee woonkamers, twee eetkamers en een goed uitgeruste keuken. De woning heeft een perfect uitzicht over de visvijvers en het gehele landgoed. Alle negen slaapkamers zij met een eigen thema ingericht! Stuk voor stuk prachtig! 

Ook is er nog een grote vergaderruimte op deze verdieping die voor diverse doeleinden gebruikt kan worden. Tot slot is er ook nog een tweede woonkamer aanwezig met keukenblok. Hier kun je je even terug trekken en genieten van de rust. 

Maximum aantal personen


34

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • Wifi/Internet
  • Zelfverzorging
  • Sauna

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. De woning is te huur voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. 

Voor een afwijkende verblijfsduur kun je contact opnemen via telefoon of per e-mail.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Kasteel Strijthagen. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Kasteel Strijthagen

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!