Hoeve Villare

Hoeve Villare

Op één van de mooiste plekken in het heuvellandschap van Vijlen vind je pal naast het Wijndomein St. Martinus de sfeervolle herberg als hart van Hoeve Villare.  

De tuin van twee hectare biedt een schitterend uitzicht over de omliggende heuvels en dalen, maakt onderdeel uit van het stilte- en wandelgebied en staat garant voor 'op adem te komen' midden in de natuur.

De Herberg is geschikt voor familiereünies, gezinsvakanties en biedt met zes slaap-/badkamers ruimte aan maximaal twaalf volwassenen.

Wist je dat?

Hoeve Villare heeft naast de groepsaccommodatie ook enkele vakantieappartementen voor vier of zes personen beschikbaar. Elk vakantieappartement heeft een eigen gezellige inrichting en zijn voorzien van een keuken, badkamer(s) en luxe boxspringbedden.

Sommigen appartementen hebben een terras aan de binnenhof en andere een terras met uitzicht op het heuvellandschap. Je kunt voor de details en foto's de website raadplegen.
+16

Accommodatie


De sfeervolle herberg is gebouwd in 1883. Het authentiek element vakwerk is gecombineerd met een moderne steigerhouten keuken, luxe boxspringbedden en zes badkamers, zodat sfeer en comfort hand in hand gaan om je een optimale beleving te bieden.

Een gezellige woonkamer met haard, een leefkeuken met bartafel, SMEG apparatuur met grote oven, luxe koffiemachine, zes slaapkamers met eigen badkamer, vier toiletten en een ligbad met jetstreams maakt je verblijf tot een onvergetelijke belevenis.

Maximum aantal personen


12

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Haard
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • Wifi/Internet

Eten & drinken


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Hoeve Villare is het gehele jaar geopend. 

Je kunt De Herberg huren voor een weekend (vrijdag 15:00 uur, maandag 10:00 uur), een midweek (maandag 15:00 uur, vrijdag 10:00 uur) of een week (van vrijdag-vrijdag of maandag-maandag).

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve Villare. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hoeve Villare

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!