Detail

Hoeve Villare

Op één van de mooiste plekken in het heuvellandschap van Vijlen vind je pal naast het Wijndomein St. Martinus het sfeervolle familiehuis De Herberg (maximaal twaalf personen). 

De sfeervolle Herberg vormt als oorspronkelijke boerderij het hart van Hoeve Villare. Dit oudste deel van de Hoeve is gebouwd in 1883 en biedt ruimte aan twaalf personen. 

Authentieke elementen als roodsteen, stenen bogen boven de ramen, houten vloeren, het kenmerkende vakwerk en een originele gewelven kelder is in de Hoeve gecombineerd met een moderne keuken, luxe boxsprings en een eigen badkamer per slaapkamer, zodat sfeer en comfort hand in hand gaan om je een optimale beleving te bieden.

De Herberg heeft een sfeervolle living welke is voorzien van gezellige Oostenrijkse hoekbanken en een haard om lekker te genieten van houtstook. 

De zeer complete keuken is gebouwd van steigerhout en voorzien van moderne Smeg apparatuur met een vintage look (inductiekookplaat, brede oven 90 centimeter, vintage koelkast). In de keuken biedt de steigerhouten bar plaats om tijdens het koken gezellig te borrelen of televisie te kijken.

Op de eerste verdieping bevinden zich vier knusse slaapkamers, elk voorzien van een luxe twee persoons boxspring en een eigen badkamer met modern sanitair (douche en wastafel). 

De tweede verdieping heeft twee extra royale slaapkamers waarvan één uitgevoerd met een tweepersoons boxspring en de andere met twee éénpersoons boxsprings. Deze slaapkamers zijn voorzien van een eigen grote badkamer inclusief toilet. Ook vind je op de tweede verdieping een ligbad met jetstreams en bluetooth aansluiting voor je eigen muziek.

De tuin van ruim een hectare biedt een schitterend uitzicht over de omliggende heuvels in het Geuldal. De hoeve maakt onderdeel uit van het stilte- en wandelgebied net even buiten bergdorpje Vijlen en staat er garant voor om 'op adem te komen' midden in de natuur.

De Herberg is een familiehuis en is geschikt voor familiereünies en gezinsvakanties en biedt met zes slaapkamers, zeven badkamers en vier toiletten ruimte aan maximaal twaalf volwassenen.

Wist je dat?

Hoeve Villare heeft naast de groepsaccommodatie ook enkele vakantieappartementen voor vier of zes personen beschikbaar.

Elk vakantieappartement heeft een eigen gezellige inrichting en zijn voorzien van een compleet ingerichte keuken, badkamer(s) en luxe boxspringbedden.

Sommigen appartementen hebben een terras aan de binnenhof en andere een terras met uitzicht op het heuvellandschap. Je kunt voor de details en foto's de website raadplegen.
+16

Accommodatie


De sfeervolle herberg is gebouwd in 1883. Het authentiek element vakwerk is gecombineerd met een moderne steigerhouten keuken, luxe boxsprings en zes badkamers, zodat sfeer en comfort hand in hand gaan om je een optimale beleving te bieden.

Een gezellige woonkamer met haard, een leefkeuken met bartafel, SMEG apparatuur met grote oven, luxe koffiemachine, zes slaapkamers met eigen badkamer, vier toiletten en een ligbad met jetstreams maakt je verblijf tot een onvergetelijke belevenis.

Voorzieningen


  • Haard

Eten & drinken


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Openingstijden


Hoeve Villare is het gehele jaar geopend.

Je kunt De Herberg huren voor een lang weekend (vrijdag 15.00 uur - maandag 10.00 uur), een kort weekend (vrijdag 15.00 uur - zondag 12.00 uur) een midweek (maandag 15.00 uur - vrijdag 10.00 uur) of een week (van vrijdag-vrijdag of maandag-maandag).

Afwijkende periode is in overleg mogelijk.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hoeve Villare. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Hoeve Villare

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!