Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Hei15

Beleef HEI15 d.m.v. de gerenoveerde boerderij waarin het landelijke karakter met de hedendaagse architectuur gecombineerd wordt. Hierdoor ervaren gasten een design groepsaccommodatie voor 16 personen. De architectuur verwijst naar de authenticiteit en vertrouwdheid van een landelijke boerenschuur of stal, maar dan met de moderniteit en duurzaamheid van vandaag.  Door het gebruik van pure materialen en combinaties wordt er rust en een mooie beleving voor de hele groep gecreëerd.
+16

Accommodatie


De groepsaccommodatie beschikt over diverse gezamenlijke ruimtes met daarbij zeven slaapkamers. Begane grond: 1 tweepersoonskamer met eigen badkamer (douche/toilet en wastafel) en een tweepersoons bedstee met eigen badkamer (douche/wastafel), 1e verdieping: 3 tweepersoonskamer met eigen badkamer (douche/toilet en wastafel), 1 tweepersoonskamer met eigen badkamer (bad/douche/toilet en wastafel) en een vierpersoonskamer met eigen badkamer (douche/toilet en wastafel).

Maximum aantal personen


0

Voorzieningen


  • Huisdieren in overleg

Eten & drinken


Nader info volgt.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


HEI15 is het gehele jaar geopend. Aankomst: vanaf 15.00 uur. Vertrek: tot 11.30 uur.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Hei15. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!