Detail

Bezinningshuis Regina Carmeli

Het bezinningshuis ligt dichtbij het centrum en wordt geleid door de Zusters Karmelietessen. Het huis wil een plaats zijn voor velen: voor mensen op zoek naar stilte, gebed, bezinning, verdieping, ontspanning. Je bent van harte welkom als individu, familie of groep. 

De grote tuin en natuurgebied de Kollenberg bieden uitstekende mogelijkheden voor je om te wandelen. Voor conferenties, groepsgesprekken et cetera zijn drie zalen beschikbaar. Een grote en een kleine kapel zijn voorhanden.

Tips

Voor actuele activiteiten zoals retraites, bezinningsdagen, geloofsavonden, et cetera, kun je de website raadplegen.

Accommodatie


De kamers zijn geschikt voor een of twee personen. De meeste kamers hebben een douche en watercloset en zijn voorzien van bedden met dekbedden. De kamers zijn over drie etages verdeeld. Een lift is aanwezig.
Overnachting: € 34,-. Overnachting (per persoon, met twee personen op de kamer): € 29,-.
Voor huur van beddengoed wordt bij de eerste nacht 6,- extra gerekend. Handdoeken zijn optioneel te huur voor 2,-.
De kamers zijn goed te bereiken via de (gratis) parkeerplaatsen.

Voorzieningen


  • Maaltijdverzorging

Eten & drinken


Ontbijt om 7.30-8.45 uur (of volgens afspraak): € 6,-.
Middageten om 12.30 uur (warm): € 12,-.
Avondeten om 18.00 uur, zaterdag en zondag om 17.30 uur (broodmaaltijd): € 6,-.
Lunchpakket: € 5,-.
Op de begane grond is de grote eetzaal, die ruimte biedt aan veertig personen. Je kunt gratis van het wifinetwerk gebruik maken.

Openingstijden


Het bezinningshuis is het gehele jaar voor je geopend en biedt twaalf kamers voor twee personen met douche en toilet, twaalf kamers voor een persoon met douche en toilet en drie kamers voor een persoon met toilet (douches op dezelfde etage) aan.
Inchecken is de gehele dag mogelijk tot 20.00 uur. Maximaal aantal gasten ter overnachting: 39. De kapel en (kleine) kloosterwinkel zijn tussen 09.30 en 20.00 uur geopend, loop gerust eens binnen!

Toegankelijkheid


Het huis is voorzien van liften en bij de begane grond kun je als mindervalide in een speciale kamer overnachten. Als rolstoelgebruiker zijn de gehele begane grond, de grote kapel en de tuin voor je toegankelijk.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bezinningshuis Regina Carmeli. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Bezinningshuis Regina Carmeli

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!