Detail

Bakkes A gen Ling

Aan de rand van het Vijlenerbos vind je de gezellige vakantiewoning Bakkes A Gen Ling. De eigenaresse van de woning voor veertien personen woont zelf tegenover de woning en ontvangt je met veel plezier. 

Bij binnenkomst stap je de woonkamer binnen met de oorspronkelijke vakwerkspanten en vakwerkwanden, vloerverwarming, tegelvloer en zeer gezellige pellet houtkachel. De woning is toegankelijk als je slecht ter been bent of rolstoelafhankelijk. 

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+4

Accommodatie


De vakantiewoning beschikt over zeven slaapkamers en vier badkamers. Er is na de renovatie een U-vormige keuken gerealiseerd waar je een heerlijk diner kunt bereiden.
Met uitzicht op de Limburgse Landschappen! Kortom, kies je voor een verblijf in Bakkes A Gen Ling, dan ga je absoluut met een voldaan gevoel naar huis. De woning is geschikt voor jong en oud en je kunt je hart ophalen in het prachtige Limburgse landschap.

Voorzieningen


  • Haard
  • Zelfverzorging

Eten & drinken


Raadpleeg de website voor meer informatie.

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Oplaadpunt voor auto


Een oplaadpunt voor auto's is aanwezig

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Bij de verbouwing is er tevens rekening gehouden als je slecht ter been bent of rolstoelafhankelijk.
De begane grond is volledig rolstoeltoegankelijk gemaakt en beschikt over een comfortabele slaapkamer voor twee personen met badkamer, aangepast toilet en wastafel.

Huisdieren


Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Bakkes A gen Ling. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Bakkes A gen Ling

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!