FarmCamps De Verloren Kost

FarmCamps De Verloren Kost

Bij FarmCamps De Verloren Kost slaap je letterlijk en figuurlijk op niveau. Middenin dit prachtige heuvellandschap staan de luxe tenten op verschillende niveaus opgesteld. 

Overal waar je kijkt zie je de bossen, akkers en de weilanden met de paarden of zelfs alpaca's. Mooier kan het niet.
+16

Kampeerplekken en faciliteiten


Je logeert in één van de 25 luxe barntenten, waarvan een aantal met air­con­di­ti­o­ning of pelletkachel zijn ingericht.

Iedere tent heeft een badkamer met toilet en ligbad, een keuken met vaatwasser en Lavazza espressomachine, een goed gevulde spellenkist en zes heerlijke bedden waarvan twee op de knusse Hooi Hooi Slaapzolder, een coole slaapplek voor de kids! 

Met een eigen picknicktafel, buitenstoelen, barbecue, buitenhaard, parasol en hangmat kun je buiten de tent optimaal genieten.

Eten & drinken


Bij de boerderij is een gezellig, deels overdekt en verwarmd, boerderijterras waar je kunt genieten van een heerlijke kop koffie met een Luikse wafel, een stuk echte Limburgse vlaai of een heerlijke tosti of pizza. En voor de kids is er overheerlijk vers Italiaans schepijs verkrijgbaar. 


Ook kun je bij de boerin eigen verse broodjes of ontbijt bestellen. Dat wordt dan aan de tent bezorgd. Zin in een barbecue? Ook dat kan! Boerin Annemarie regelt het allemaal.

Voor kinderen


Bij De Verloren Kost draait alles om de paarden en pony's die je mag knuffelen, verzorgen, berijden en waarmee je mag gaan wandelen. Daarnaast kun je meehelpen met het voeren van de geitjes, hangbuikzwijntjes, kippen, konijnen, cavia's en pony's. 

Ook is er een toffe speelweide met voetbalgoaltjes, kun je hutten bouwen in de bosjes, scheuren op de skelter, springen op de trampoline of lekker met zand kliederen. Voor nog meer avontuur loop je naar het naastgelegen bos, speelplezier gegarandeerd!

Voorzieningen


  • Animatie
  • Bar / Kantine
  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Speeltuin
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Verhuurobjecten

Aantal toeristische plaatsen


25

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


De tenten van FarmCamps De Verloren Kost zijn te huur vanaf Pasen tot en met de herfstvakantie.

Huisdieren


Bij FarmCamps De Verloren Kost is een beperkt aantal luxe huisdiertenten beschikbaar. In iedere huisdiertent mag maximaal één hond worden meegenomen. 

Wil je graag zo'n tent reserveren, geef dat dan aan op het moment van reserveren bij het invoeren van het reisgezelschap dat er een hond meekomt. De hondentoeslag bedraagt € 25,-.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar FarmCamps De Verloren Kost. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van FarmCamps De Verloren Kost

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!