Detail

Camping ’t Hemelke

Kamperen in Zuid-Limburg kan op vele manieren, maar hemels? Dat kan alleen bij Camping ’t Hemelke!

In het hart van het Limburgse Heuvelland ligt Familiecamping & Recreatiepark ’t Hemelke in het gezellige Hulsberg. Een gezinscamping zonder water dat kan natuurlijk niet.

Het zwembad heeft maar liefst twee waterglijbanen! De allerkleinsten kunnen van het speelse kinderbad met paddenstoel-douche genieten. Het gezellige terras biedt een fraai zicht op dit levendige waterspektakel. 

Aanbieding

De ACSI kortingskaart is geldig in het laagseizoen.

Voorzieningen


  • Campinggas
  • Campingwinkel
  • Kampeerplek met privé sanitair
  • TV-aansluiting

Eten & drinken


Foodcorner
Na een dag spelen, zwemmen en ravotten heb je honger! Je kunt van frietjes, snacks en heerlijke pizza’s genieten. Je kunt ook via de app een bestelling plaatsen en meenemen naar je kampeerplek.
Café en terras
Vanuit je stoel kijken naar de kinderen die heerlijk aan ’t zwemmen of aan het spelen zijn, onder het genot van een heerlijk drankje en lekker hapje.
Restaurant
Het team verzint elk jaar iets nieuws, natuurlijk blijven de klassiekers ook op de kaart. Laat je lekker verwennen!

Openingstijden


De camping is van 31 maart 2023 t/m 30 september 2023 geopend.

Toegankelijkheid


In het middelste toiletgebouw zijn twee sanitaire gedeelten voor gehandicapten aanwezig. In elk gedeelte is een douche, wastafel en toilet.
De douches hebben een verstelbare douchekop, er zijn handvaten bij de douche en het toilet. De deur is ruim genoeg om er met de rolstoel naar binnen te kunnen.

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Camping ’t Hemelke. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!