Camping Catsop

Camping Catsop

Camping Catsop ligt in het prachtige gehucht Catsop, onderdeel van het dorp Elsloo dat onlangs nog uitgeroepen is tot het op één na mooiste dorp in Nederland. Onder de hoogstam fruitbomen kun je heerlijk genieten van het mooie uitzicht op het glooiende Siekendal. 

Ook kun je vanaf de camping prachtige wandelingen en fietstochten maken. Door de centrale ligging vormt de camping het ideale vertrekpunt voor dagtrips naar Maastricht, Valkenburg maar ook Aken of Luik zijn leuke steden om te bezoeken.

Kampeerplekken en faciliteiten


Camping Catsop biedt plek voor zowel caravans, campers en tenten. 

Op de ruime kampeerplekken kun je genieten van de landelijke rust en de gemoedelijke sfeer maar er is natuurlijk ook gedacht aan goede voorzieningen zoals een goede wifi, veilige stroomaansluiting 6 ampère (eurostekker), rioolafvoer en watertappunt. 

Het sanitair bestaat uit 12 toiletten (met toiletpapier) en 3 wastafels, 6 douches (zonder muntjes) met 2 wastafels. Een wasmachine, droger en centrifuge zijn voorhanden.

Eten & drinken


's ochtends verse broodjes van de lokale warme bakker? Dagelijks kun je gebruik maken van de broodjesservice. Daarnaast serveren de medewerkers je graag heerlijke Italiaanse koffie. 

Op de camping is er helaas geen restaurant aanwezig maar op loopafstand is er een groot aanbod van heerlijke restaurants vindbaar. Op de website onder het kopje zien & doen kun je nadere hierover info vinden.  

Voor kinderen


Helaas zijn er geen speelvoorzieningen voor kinderen aanwezig, wel zijn er twee jeu de boules banen en is belevenispark 'Het Steinerbos' in de nabije omgeving gelegen.

Voorzieningen


  • Wasmachine
  • Wifi / Internet
  • Campinggas

Aantal toeristische plaatsen


50

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Op de gehele camping is gratis, goede wifi beschikbaar.

Geopend


Camping Catsop is vanaf 1 april tot 1 november geopend. Inchecken graag tussen 13.00 en 18.00 uur, uitchecken voor 12.00 uur.

Huisdieren


Ja

Aangesloten bij


Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Camping Catsop. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!