Veilig op pad in tijden van corona

Hét advies van de overheid: vier vakantie in eigen land (en met je gezonde verstand). Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

Brasserie B&B Salden

Brasserie B&B Salden beschikt over 3 sterren. Gasten kunnen het gehele jaar terecht voor een overnachting en kunnen vrij kiezen voor een overnachting inclusief ontbijt. Brasserie B&B Salden biedt een ruime keuze in ontbijtgerechten aan. Overdag kunnen gasten terecht voor een lunch en ook ’s avonds is het genieten van heerlijke gerechten uit het à la carte restaurant.
+7

Prijs


Vanaf€ 91,00
Verblijfstarief vanaf € 91,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Accommodatie


De hotelkamers zijn voorzien van: douche en toilet, televisie, gratis draadloze internetverbinding, een kledingkast, koffie- en thee, een balkon en een prachtig uitzicht op de Keutenberg. Niet alle kamers beschikken over een balkon, toch een kamer met balkon reserveren? Maak dit dan kenbaar bij de reservering.

Voorzieningen


  • Internetmogelijkheden

Parkeren


Gasten kunnen de auto gratis op het eigen terrein parkeren. Tevens is het mogelijk om fietsen in de afgesloten fietsengarage te stallen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Brasserie B&B Salden biedt een gratis wifi netwerk aan.

Geopend


Gasten kunnen tot 20:00 uur 's avonds inchecken, uitchecken tot 11:00 uur 's morgens.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Brasserie B&B Salden. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!