Detail

Brasserie B&B Salden

Brasserie B&B Salden beschikt over 3 sterren. Gasten kunnen het gehele jaar terecht voor een overnachting en kunnen vrij kiezen voor een overnachting inclusief ontbijt. Brasserie B&B Salden biedt een ruime keuze in ontbijtgerechten aan. Overdag kunnen gasten terecht voor een lunch en ook ’s avonds is het genieten van heerlijke gerechten uit het à la carte restaurant.
+7

Accommodatie


De hotelkamers zijn voorzien van: douche en toilet, televisie, gratis draadloze internetverbinding, een kledingkast, koffie- en thee, een balkon en een prachtig uitzicht op de Keutenberg. Niet alle kamers beschikken over een balkon, toch een kamer met balkon reserveren? Maak dit dan kenbaar bij de reservering.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Lift
  • TV op kamer
  • Vergaderruimtes

Parkeren


Gasten kunnen de auto gratis op het eigen terrein parkeren. Tevens is het mogelijk om fietsen in de afgesloten fietsengarage te stallen.

Openingstijden


Gasten kunnen tot 20:00 uur 's avonds inchecken, uitchecken tot 11:00 uur 's morgens.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Brasserie B&B Salden. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Brasserie B&B Salden

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!