Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd? 

Ga veilig op pad.

B&B the SJinn

B&B the SJinn

B&B the Sjinn ligt op loopafstand van stiltegebieden en middenin de provincie met mooie routes om te wandelen en te fietsen.

Er zijn vier nieuw gerenoveerde kamers, een luxe drie-gangen ontbijt, een sauna en een terras aan de Geul. Full service is mogelijk en de medewerkers verzorgen graag je lunch en het diner. Dit met aandacht voor je dieetwensen zoals: vegetarisch, vegan of glutenvrij.

Kom thuis in het sfeervol Boutique Hotel B&B the SJinn, in het hart van het Heuvelland!

Wist je dat?

De avondklok en gesloten horeca maken het lastig om te dineren als je een bezoek brengt aan Zuid Limburg. Zou je graag willen dineren, dan kunnen de medewerkers naast het ontbijt ook je lunch en diner verzorgen. 

Je kunt dit aangeven tijdens je verblijf of bij je reservering. Tevens is het mogelijk om je dieetwensen kenbaar te maken, de medewerkers kunnen dan hier rekening mee houden.
B&B the SJinn - Foto 0
B&B the SJinn - Foto 1
B&B the SJinn - Foto 2
B&B the SJinn - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 105,00
Verblijfstarief vanaf € 105,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Accommodatie


Er zijn vier luxe gastenkamers voor twee personen beschikbaar. Deze zijn met een lift te bereiken en voorzien van vloerverwarming. 

Alle kamers zijn nieuw gerenoveerd en beschikken over televisie, internet, minibar, privé sanitair en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. 

In de kluis kun je je kostbaarheden bewaren. Ook is het mogelijk om je telefoon of tablet op te laden. Zowel de ontbijtruimte en de verwarmde serre aan de Geul (met bar) zijn de gehele dag voor je beschikbaar.  

Voorzieningen


 • Lift
 • Tuin / Terras
 • Wifi / Internet
 • Parkeerplaats
 • Bad, douche en toilet op kamer
 • Minibar
 • Kluis
 • TV op kamer
 • Restaurant / Eetgelegenheid
 • Bar / Kantine
 • Koffie-/theefaciliteiten
 • Oplaadpunt e-bike

Parkeren


Je kunt je auto op de eigen parkeerplaatsen tegenover de accommodatie parkeren.

Toegankelijkheid


B&B the SJinn heeft de beschikking over een lift zodat de kamers en ontbijtruimte bereikbaar zijn zonder gebruik te moeten maken van de trap. 

Neem gerust contact op wanneer er vragen zijn betreffende deze voorzieningen, of wanneer je speciale behoeften hebt.

Internet


Op iedere kamer is er een uitstekend gratis wifi signaal voor je beschikbaar dat naar behoefte ingesteld kan worden.

Geopend


B&B the SJinn is alle dagen voor je geopend. Uitcheck tijd is 11:00 uur en inchecktijd is 16:00 uur. In overleg kan van deze tijden worden afgeweken. 

Als je de dag vroeg wilt beginnen, kun je de koffers alvast afgeven, dit is de hele dag mogelijk. De auto kun je dan de hele dag parkeren, op voorwaarde dat er plaats beschikbaar is.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B the SJinn. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van B&B the SJinn

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!