Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

B&B the SJinn

B&B the Sjinn ligt op loopafstand van stiltegebieden en middenin de provincie met mooie routes om te wandelen en te fietsen.

Er zijn vier nieuw gerenoveerde kamers, een luxe drie-gangen ontbijt, een sauna en een terras aan de Geul. Full service is mogelijk en de medewerkers verzorgen graag de lunch en het diner. Dit met aandacht voor je dieetwensen zoals: vegetarisch, vegan of gluten-vrij).

Kom thuis in het sfeervol Boutique Hotel B&B the SJinn, in het hart van het Heuvelland!

Aanbieding

Bezoek de website voor informatie over de nieuwe kerstsfeer arrangementen: een twee-daags verblijf in het weekend of vier dagen overnachten als midweek. 

Kom lekker tot rust in de dagen voor kerst, en als je wilt kunnen de medewerkers tijdens je verblijf zowel de lunch als het diner verzorgen.

Prijs


Vanaf€ 90,00
Verblijfstarief vanaf € 90,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Accommodatie


Er zijn vier luxe gastenkamers voor twee personen. Deze zijn met een lift te bereiken en voorzien van vloerverwarming. Alle kamers zijn nieuw gerenoveerd en beschikken over tv, internet, mini-bar, privé sanitair en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. 

In de kluis kun je kostbaarheden bewaren maar ook je telefoon of tablet opladen. Zowel de ontbijtruimte en de verwarmde serre aan de Geul (met bar) zijn de gehele dag voor gasten beschikbaar.  

Voorzieningen


 • Lift
 • Tuin / Terras
 • Wifi / Internet
 • Parkeerplaats
 • Bad, douche en toilet op kamer
 • Minibar
 • Kluis
 • TV op kamer
 • Restaurant / Eetgelegenheid
 • Bar / Kantine
 • Koffie-/theefaciliteiten

Parkeren


Gasten kunnen op de eigen parkeerplaatsen tegenover de accommodatie de auto parkeren.

Toegankelijkheid


B&B the SJinn heeft de beschikking over een lift zodat de kamers en ontbijtruimte bereikbaar zijn zonder gebruik te moeten maken van de trap. Neem gerust contact op wanneer er vragen zijn betreffende deze voorzieningen, of wanneer je speciale behoeften hebt.

Internet


Op iedere kamer is een uitstekend gratis wifi signaal beschikbaar dat naar behoefte van de gasten ingesteld kan worden.

Geopend


B&B the SJinn is alle dagen geopend. Uitcheck tijd is 11:00 uur en inchecktijd is 16:00 uur. In overleg kan van deze tijden worden afgeweken. 

Als je de dag vroeg wilt beginnen en de koffers alvast afgeven, is dat de hele dag mogelijk. Je auto kan dan de hele dag geparkeerd worden, op voorwaarde dat er plaats beschikbaar is.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B the SJinn. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!