B&B the SJinn

Schin op Geul Bezoek website

B&B the SJinn

B&B the SJinn Panhuis 3Schin op Geul 0433111244 Stuur e-mail Naar de website
Een lekker bed, een smakelijk ontbijt en service op maat: dat mogen gasten verwachten. Geniet van het rijke bourgondische leven in Limburg op loopafstand van stiltegebieden en met één van de mooiste fiets- en wandelroutes precies voor de deur. Natuurschoon, vergezichten, rust en bezinning. Alles is binnen handbereik met steden zoals Valkenburg, Maastricht, Heerlen en Aken. Iedereen is meer dan welkom in B&B the SJinn, in het hart van het Heuvelland!

Tot en met juni wordt er voor € 32,50 een 3-gangen aspergemenu geserveerd, bestaande uit: een llicht gebonden uiensoep, asperges vergezeld van krieltjes, bechamelsaus, salade, zalm, ham en ei en een trifle van vers fruit, vanille yoghurt, ijs en cake. Reserveren via 06-2888930 of via email.

Overzicht

Prijs Vanaf € 89,00

Verblijfstarief vanaf € 89,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Adres
Panhuis 3, Schin op Geul
0433111244
Accommodatie

Gasten kunnen over vier gastenkamers beschikken, deze zijn voorzien van vloerverwarming. Alle kamers (voor twee personen) zijn nieuw gerenoveerd en beschikken over internet, sanitair en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Een kluis en een koelkast zijn voorhanden.

Voorzieningen
Gehandicapten
Huisdieren toegestaan
Internetmogelijkheden
Parkeren

Gasten kunnen op de eigen parkeerplaatsen tegenover de accommodatie de auto parkeren.

Gehandicapten

B&B the SJinn heeft de beschikking over een lift zodat de kamers en ontbijtruimte bereikbaar zijn zonder gebruik te moeten maken van de trap. Er is een serre met bar en een terras met prachtig uitzicht op de Geul. Neem gerust contact op wanneer er vragen zijn betreffende deze voorzieningen.

Internet

Op iedere kamer is er een uitstekend gratis wifi signaal beschikbaar en kan naar behoefte van de gasten ingesteld worden.

Geopend

B&B the SJinn is alle dagen geopend. Uitcheck tijd is 11:00 uur en inchecktijd is 16:00 uur. In overleg kan van deze tijden worden afgeweken. Als gasten de dag vroeg willen beginnen en de koffers alvast willen afgeven, is dat de hele dag mogelijk. Gasten kunnen ook de hele dag parkeren op voorwaarde dat er plaats beschikbaar is.

Stuur een mail.

Verstuur een mail naar B&B the SJinn. Uw bericht wordt na een klik op "Verstuur" direct verstuurd.

In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.

Oeps, niet alle velden zijn juist ingevuld. Deze velden zijn gemarkeerd.

In de omgeving

Deel deze pagina met je familie en vrienden

Terug naar de website