Veilig op pad in tijden van corona

Reizen in rode en oranje gebieden in het buitenland worden afgeraden door de overheid. Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg.

B&B the SJinn

Een lekker bed, een smakelijk ontbijt en service op maat: dat mogen gasten verwachten. Geniet van het rijke bourgondische leven in Limburg op loopafstand van stiltegebieden en met één van de mooiste fiets- en wandelroutes precies voor de deur. 

Natuurschoon, vergezichten, rust en bezinning. Alles is binnen handbereik met steden zoals Valkenburg, Maastricht, Heerlen en Aken. Iedereen is meer dan welkom in B&B the SJinn, in het hart van het Heuvelland!

Aanbieding

B&B theSJinn biedt een afhaalservice van ontbijt/lunch in de regio aan. Bezorgservice is in overleg mogelijk.

Prijs


Vanaf€ 89,00
Verblijfstarief vanaf € 89,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Accommodatie


Gasten kunnen over vier gastenkamers beschikken, deze zijn voorzien van vloerverwarming. Alle kamers (voor twee personen) zijn nieuw gerenoveerd en beschikken over internet, sanitair en de mogelijkheid om koffie en thee te zetten. Een kluis en een koelkast zijn voorhanden.

Voorzieningen


  • Lift
  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats
  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Minibar
  • Kluis

Parkeren


Gasten kunnen op de eigen parkeerplaatsen tegenover de accommodatie de auto parkeren.

Toegankelijkheid


B&B the SJinn heeft de beschikking over een lift zodat de kamers en ontbijtruimte bereikbaar zijn zonder gebruik te moeten maken van de trap. Er is een serre met bar en een terras met prachtig uitzicht op de Geul. 

Neem gerust contact op wanneer er vragen zijn betreffende deze voorzieningen.

Internet


Op iedere kamer is er een uitstekend gratis wifi signaal beschikbaar en kan naar behoefte van de gasten ingesteld worden.

Geopend


B&B the SJinn is alle dagen geopend. Uitcheck tijd is 11:00 uur en inchecktijd is 16:00 uur. In overleg kan van deze tijden worden afgeweken. 

Als gasten de dag vroeg willen beginnen en de koffers alvast willen afgeven, is dat de hele dag mogelijk. Gasten kunnen ook de hele dag parkeren op voorwaarde dat er plaats beschikbaar is.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B the SJinn. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!