Detail

B&B Sint Rosa

B&B Sint Rosa is uniek gelegen, direct aan de Geul en is startpunt van vele wandel- en fietsroutes. Centrale ligging ten opzichte van Maastricht en Valkenburg aan de Geul, het treinstation is op vijf minuten loopafstand. Sint Rosa was beschermheilige van planten en dieren. 

Het ontbijt is vegetarisch met biologische producten en wordt ook gewaardeerd door niet vegetariërs. Diëten (glutenvrij) zijn geen probleem. Je geniet van een kwalitatief goede accommodatie voor een aantrekkelijke prijs.
+4

Accommodatie


De zes kamers zijn gezellig ingericht en voorzien van goede bedden, een zitgelegenheid, eigen badkamer met douche/toilet en televisie.

B&B Sint Rosa beschikt over drie grote kamers met uitzicht op de Geul, twee standaardkamers (zestien vierkante meter) en een kleinere (dertien vierkante meter), deze ligt pal aan de Geul met een prachtig uitzicht vanuit de drie ramen.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • TV op kamer

Parkeren


Gratis parkeerplaatsen zijn aanwezig.

Openingstijden


B&B Sint Rosa is het gehele jaar geopend. Ruime inchecktijden, een vroege incheck is mogelijk.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Kleine tot middelgrote honden zijn toegestaan.

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B Sint Rosa. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van B&B Sint Rosa

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!