Detail

B&B ‘Le Faucon’

Dé perfecte start voor je minivakantie in het Heuvelland! Bed & Breakfast 'Le Faucon' is een kleinschalige en intieme B&B met drie separate, ruimtelijke en stijlvolle privékamers die grenzen aan een gezamenlijke lounge met pelletkachel. Tevens is er een gezellige ontbijtruimte.

De ligging van de B&B is uitermate geschikt voor de rustzoeker, alsmede diegene die het bruisende centrum van Valkenburg aan de Geul (op vijf minuten loopafstand) binnen handbereik wil hebben. 

De B&B is gelegen op een perceel van 1.058 m² met een vrij toegankelijke tuin op het zuiden. Hier kun je genieten van een zespersoons jacuzzi, verwarmd zwembad (acht x drie meter), buitendouche en diverse loungeplekken.

Wist je dat?

B&B Le Faucon heeft een passie voor hoogwaardige interieurdecoratie. Zo zijn er diverse Rivièra Maison artikelen geïntegreerd in de kamers en diverse gezamenlijke ruimtes.

Het beste nieuws is dat je deze producten ook kunt kopen in de B&B en in de fysieke woonwinkel in hartje centrum: Rivièra Maison by B&B Le Faucon, Passage 4, Valkenburg aan de Geul.
+26

Accommodatie


De tweepersoonskamers zijn voorzien van een ensuite badkamer met eigen sanitaire voorzieningen zoals een ruime inloopdouche, wastafel en (open) toilet.

De kamers beschikken over diverse luxe voorzieningen zoals een kingsize Tempur bed, smart-tv met Netflix, een minikoelkast en airconditioning.

De accommodatie is tevens uitermate geschikt als groepsaccommodatie tot maximaal zes personen en biedt een scala aan services (optioneel bij te boeken) zoals ontbijt, jacuzzi en e-scooter verhuur.

Voorzieningen


  • Airconditioning
  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Haard
  • Keuken/kitchenette
  • Koffie-/theefaciliteiten
  • Tuin / Terras
  • TV op kamer
  • Verhuurobjecten
  • Wifi / Internet
  • Zwembad

Eten & drinken


Standaard is ontbijt niet inbegrepen. Dit kan op voorhand of ter plekke worden bijgeboekt. Er is een optie voor ontbijt in de B&B.

Tevens zijn er enkele leuke samenwerkingen op vijf minuten loopafstand. In de B&B zijn snacks & drankjes verkrijgbaar.

Oplaadpunt voor e-bike


E-bikes kunnen in de afgesloten garage gestald worden. Tevens zijn hier stroompunten om e-bikes op te laden.

Oplaadpunt voor auto


Er is een driefase aansluiting aanwezig voor het elektrisch laden van jouw voertuig. Dit kan op de privéoprit tegen een vergoeding van € 0,52 per KWH.

In de straat is er tevens een openbaar laadpunt (ook geschikt voor zakelijk laden met pas) voorhanden.

Parkeren


Parkeren kan in de straat/buurt van de B&B. Let op: dit kan alleen als op voorhand het kenteken is doorgegeven, de B&B ligt namelijk in een zone voor vergunninghouders.

Openingstijden


Raadpleeg de website voor de beschikbaarheid. Je kunt 24/7 de B&B betreden middels een smartlock en toegangscode.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B ‘Le Faucon’. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!