Van harte welkom!

Zuid-Limburg zal je verbazen… het buitenland in eigen land lonkt! Dank voor alle steunbetuigingen na de wateroverlast, Zuid-Limburg is grotendeels hersteld. In onze heuvels word je meer dan ooit gastvrij onthaald, zelfs Valkenburg is weer toegankelijk. Kom vakantie vieren in Zuid-Limburg en wees welkom. Juist nu. Wij helpen je veilig op weg.

B&B Herberg De Zwarte Ruiter

B&B Herberg De Zwarte Ruiter

De Zwarte Ruiter aan de Markt in Gulpen is een begrip in het Limburgse Heuvelland gelegen onder de rook van de Gulpener Bierbrouwerij. Dorpsfiguren, wandelaars en fietsers, vaste gasten en toeristen, hier ontmoeten ze elkaar. 

Er is altijd wel iets nieuws te proeven of te beleven. Een paar dagen Zuid-Limburg laadt je op, je bent even helemaal weg en ’t voelt alsof je naar het buitenland bent geweest. Ook nu ‘in corona tijd’ kun je overnachten inclusief ontbijt lunch en 'a la carte' diner. 

Aanbieding

Uiteraard respecteert Herberg de Zwarte Ruiter de COVID-19 overheidsmaatregelen om het verblijf zo veilig en aangenaam mogelijk te maken. 

Voor beschikbaarheid/reservering van een kamer of bijzondere arrangementen of aanbiedingen, kijk je even op de website of kun je contact opnemen via 043-4504635 of info@herbergdezwarteruiter.nl
+13
B&B Herberg De Zwarte Ruiter - Foto 0
B&B Herberg De Zwarte Ruiter - Foto 1
B&B Herberg De Zwarte Ruiter - Foto 2
B&B Herberg De Zwarte Ruiter - Foto 3

Prijs


Vanaf€ 90,00
Verblijfstarief vanaf € 90,00 per nacht voor een tweepersoonskamer.

Accommodatie


De herberg heeft acht kamers, geïnspireerd op de traditionele herberg uit de tijd dat nog met paard en wagen gereisd werd en waar je kon eten, drinken en overnachten. Die sfeer van vroeger is gecombineerd met het comfort van vandaag. 

De grootte van de kamers varieert, maar elke kamer heeft een Swiss Sense boxspring en een badkamer met een zalige regendouche. Er is gebouwd met natuurlijke materialen volgens 'oude' principes, zoals leemstuc en dit zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling. 

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Bar / Kantine
  • Familiekamer
  • Parkeerplaats
  • Restaurant / Eetgelegenheid
  • Tuin / Terras
  • TV op kamer
  • Vergaderruimtes
  • Wifi / Internet

Parkeren


Gratis parkeren is mogelijk op het nabij gelegen Prins Willem Alexanderplein of bij parkeerplaats de Tramweg.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Internet


Wifi is aanwezig.

Geopend


Herberg De Zwarte Ruiter is het gehele jaar geopend, met uitzondering van kerstavond 24 december, eerste kerstdag 25 december, en oudejaarsavond 31 december.  

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B Herberg De Zwarte Ruiter. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van B&B Herberg De Zwarte Ruiter

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!