Detail

B&B Herberg De Zwarte Ruiter

De Zwarte Ruiter in Gulpen is ruim 30 jaar een begrip in het Limburgse Heuvelland gelegen onder de rook van de Gulpener Bierbrouwerij. Vaste gasten, wandelaars, fietsers, toeristen, hier ontmoeten ze elkaar. 

Een paar dagen Zuid-Limburg laadt je op, je bent even helemaal weg en ’t voelt alsof je naar het buitenland bent geweest. In 2017 is de zaak uitgebreid met acht luxe kamers voor overnachting met ontbijt, en in het Café-Restaurant kun je terecht voor koffie en vlaai, lunch, borrel en diner. 

Aanbieding

Voor beschikbaarheid/reservering van een kamer of bijzondere arrangementen of aanbiedingen, kijk je even op de website of kun je contact opnemen door een e-mail te sturen of te telefoneren.
+13

Accommodatie


De herberg heeft acht kamers, geïnspireerd op de traditionele herberg uit de tijd dat nog met paard en wagen gereisd werd en waar je kon eten, drinken en overnachten. Die sfeer van vroeger is gecombineerd met het comfort van vandaag.
De grootte van de kamers varieert, maar elke kamer heeft een Swiss Sense boxspring en een badkamer met een zalige regendouche. Er is gebouwd met natuurlijke materialen volgens oude principes, zoals leemstuc en dit zorgt voor een prachtige landelijke uitstraling.

Voorzieningen


  • Bad, douche en toilet op kamer
  • Familiekamer
  • TV op kamer
  • Vergaderruimtes

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Gratis parkeren is mogelijk op het nabij gelegen Prins Willem Alexanderplein of bij parkeerplaats de Tramweg.

Openingstijden


Herberg De Zwarte Ruiter is het gehele jaar geopend, met uitzondering van kerstavond 24 december, eerste kerstdag 25 december, oudejaarsavond 31 december, het weekend van carnaval (varieert) en het weekend van de Gulpener Bierfeesten (3e weekend augustus).

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar B&B Herberg De Zwarte Ruiter. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van B&B Herberg De Zwarte Ruiter

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!