Detail

Valkenburg Appartement

Deze vakantiewoning (120m2), in een rustig straatje in het centrum van Valkenburg aan de Geul, biedt een ruime zithoek voor acht personen, een eetkamer met een lange tafel, vier slaapkamers en een ruim terras buiten aan de keuken. 

Dit vrienden- en familiehuis is het vertrekpunt voor je fiets- en wandelroutes en de plek thuis op vakantie voor een moment van rust. Het eerste gezellige eetcafé ligt op zeventig meter loopafstand en de bekende berg de Cauberg op honderd meter. 

Aanbieding

In januari zijn nog kamers vrij, nu met lastminutekorting boekbaar!

Accommodatie


De vakantiewoning beschikt over vier slaapkamers voor twee personen met boxsprings en een badkamer met regendouche. De toiletten zijn apart. De woonkamer heeft een ruim zitgedeelte met grote banken en heerlijke fauteuils.
Uiteraard is er flatscreentelevisie en een gratis wifinetwerk. Samen eten kan in de eetkamer naast de keuken. In de zomer zit je met vrienden en/of familie op het zonnige terras aan de keuken.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Er is een volledige keuken met inductie, een oven en een afwasmachine en er zijn twee Nespresso apparaten. Voor de liefhebber is er ook een koffieapparaat met filter beschikbaar. Vanuit de keuken is er toegang tot het ruime en zonnige dakterras.

Parkeren


Bij aankomst haal je het pasje en parkeer je je auto naast het huis in de garage. In de parkeergarage onder de vakantiewoning is er plek voor vier auto’s en voldoende ruimte voor acht fietsen.

Openingstijden


Je kunt de website voor meer informatie raadplegen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Valkenburg Appartement. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!