Veilig op pad in tijden van corona

Blijf zoveel mogelijk thuis en maak geen onnodige reizen is het dringende advies van de overheid. Wil je op pad in Zuid-Limburg of heb je er een huisje gehuurd?

Ga veilig op pad.

Vakantiewoning Hoeve den Dreesch

Op het fraaie landgoed TerWorm ligt deze hoogwaardig gerenoveerde, luxe vakantiewoning voor tien personen. Met hart en ziel is deze voormalige woning omgetoverd tot een bijzondere, exclusieve vakantiewoning en vormt samen met de beheerderswoning een waar pareltje in het gebied. 

Aanbieding

Raadpleeg de website voor actuele kortingen en/of aanbiedingen.
+7

Prijs


Vanaf€ 1.023,00
Verblijfstarief vanaf € 1.023,00 per weekend.

Accommodatie


Alle slaapkamers zijn geschikt voor twee personen en beschikken over luxe Swiss Sense boxspringbedden met een dikke tweepersoons topper waardoor gasten van een heerlijke nachtrust kunnen genieten. Tevens is overal het authentieke balkenspel zichtbaar! 

Twee slaapkamers hebben een eigen gekoppelde badkamer met wastafel, toilet en inloopdouche. De twee andere slaapkamers delen de ruime separate badkamer voorzien van ligbad, dubbelde wastafel en inloopdouche.

Voorzieningen


  • Tuin / Terras
  • Wifi / Internet
  • Parkeerplaats
  • TV

Eten & drinken


De keuken heeft een zeer gezellig, huiselijk karakter met als pronkstuk in het midden een ruim werkeiland. Het eiland is voorzien van een dik granieten werkblad, met aan de voorkant drie barkrukken waardoor dit een fijn plekje is om gezellig een glas wijn te drinken tijdens het gezamenlijk bereiden van een heerlijke maaltijd.

Parkeren


Er zijn voldoende parkeerplaatsen aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Gasten kunnen de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag. Voor een afwijkende verblijfsduur kunnen gasten altijd contact opnemen.

@beaujean_vacances

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Vakantiewoning Hoeve den Dreesch. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!