't Wolters Hoes

't Wolters Hoes

Deze authentieke vakwerkwoning is oorspronkelijk gebouwd in de vroege zeventiende eeuw. Direct bij binnenkomst zul je voelen met hoeveel liefde en aandacht deze prachtige woning gerenoveerd is. 

De trotse eigenaren Rutger en Anke hebben er alles aan gedaan om 't Wolters Hoes met veel respect en zorg op te knappen. 

Accommodatie


Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers en twee badkamers gelegen. De eerste slaapkamer is een royale, ruime kamer voorzien van vier boxspringbedden voor één persoon. 

In deze kamer is tevens een ensuite badkamer waardoor dit perfect kan worden gebruikt als familiekamer. De tweede slaapkamer is geschikt voor twee personen en ook voorzien van heerlijke boxspringbedden. 

Voorzieningen


  • Tuin / Terras
  • TV

Eten & drinken


In de keuken is alles aanwezig om een heerlijk bourgondisch diner te bereiden. De ruime eettafel biedt voldoende plek voor je hele gezelschap. 

Parkeren


Een parkeergelegenheid is aanwezig.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Geopend


Informeer je over de beschikbaarheid per e-mail of telefonisch.

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar 't Wolters Hoes. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van 't Wolters Hoes

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!