Detail

PUUR Stokhem

Wijlre passerend rij je het warme gehucht Stokhem binnen, middenin het mooie Geuldal. Hier ligt vakantiehuis PUUR Stokhem in een verbouwde voormalige schuur van een karakteristieke Limburgse boerderij met binnenhof geschikt voor acht personen. 

Als je de schuur uit 1880 via een ouderwetse boerenpoort binnentreedt, voel je gelijk de Scandinavische sfeer. Ook kun je het Scandinavisch Liv beleven: Hygge, Fika, buitenleven, haardvuur in Lanterfant, samen eten en voldoende slapen. 

Aanbieding

Midweek Unik Chans voor € 650,- (voor één tot vier personen).

In het laagseizoen (vanaf 1 november) ook voor enkele nachten te reserveren. Voor meer info en prijzen per persoon per nacht neem contact op.
+16

Accommodatie


Scandinavisch Hus &Liv: een ruim en licht huis met all-in concept.
De living is gesplitst in twee niveaus met verschillende zitjes die met mekaar verbonden zijn. Een lange eettafel voor een Fika. Of een paar treden hoger neerploffen op de hoekbank of van het uitzicht genieten, Hygge.
Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers voorzien van Scandinavische boxsprings. En twee badkamers met comfortabele regendouches. Buiten op het binnenhof loungen bij het haardvuur in de Lanterfant.

Voorzieningen


  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


Samen ontbijten, lunchen of koken in huis? De keuken is van alle gemakken voorzien, een Nespresso koffiemachine en een ruim gasfornuis met vijf pitten.
Gemak van ontbijt, lunch of high tea aan huis? Een broodjeszaak uit de regio bezorgt alles met liefde.
Liever eten buitenhuis? Op loopafstand in Wijlre liggen een aantal bourgondische eetgelegenheden waar je kunt genieten van Limburgse streekgerechten. Ook in de regio zijn meerdere bijzondere eetgelegenheden, informeer voor PUUR Stokhemse tips!

Oplaadpunt voor e-bike


Een oplaadpunt voor e-bike is aanwezig

Parkeren


Er zijn twee parkeerplaatsen voor het huis beschikbaar. Parkeren op de inrit is mogelijk in overleg.

Openingstijden


PUUR Stokhem is gedurende het hele jaar geopend.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Nee

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar PUUR Stokhem. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!