Van harte welkom!

Geniet van je vakantie in eigen land. Waar kan dat beter dan in Zuid-Limburg, het beroemde stukje 'buitenland' binnen de landsgrenzen?

Ga veilig op pad in Zuid-Limburg

 

Paradijsvogels-Huize ten Bosch

Paradijsvogels-Huize ten Bosch

Welkom bij de Paradijsvogels!

Huize ten Bosch ligt in het gehucht Cottessen bij het Bergdorpje Vijlen. Het unieke landschap biedt alles wat je maar kunt wensen. Dit zowel voor de natuurvriend, wandelaar en fietser. Huize ten Bosch is een vakwerkboerderij uit 1560. Er zijn vier slaapkamers. 

Cottessen ligt op korte afstand van Vaals (8 kilometer), Aken (10 kilometer), Valkenburg (16 kilometer) en Maastricht (25 kilometer).
Bij de boerderij kun je verschillende activiteiten doen

Aanbieding

Gratis hout voor de open haard in de winter. Indien je dit wenst kun je in de e-mail bij je boeking code 'gratis haardhout' vermelden. Een gratis wandelkaart is altijd in het huis aanwezig. Meerdere routes zijn beschikbaar. 
+9
Paradijsvogels-Huize ten Bosch - Foto 0
Paradijsvogels-Huize ten Bosch - Foto 1
Paradijsvogels-Huize ten Bosch - Foto 2
Paradijsvogels-Huize ten Bosch - Foto 3

Accommodatie


Stoere eiken balken. Alles wat je nodig hebt voor een aangenaam verblijf is aanwezig. Keuken met oven en vaatwasser, badkamer met ligbad en vier slaapkamers. Stille ligging, rust en ruimte volop .

In de woonkamer kun je ’s avonds heerlijk genieten van een gezellig vuurtje in de houtkachel. Ook kun je gebruik maken van gratis wifi, tv, in de hangmat schommelen, naar de schaapjes gaan kijken of volop genieten van het prachtige uitzicht vanaf het terras. 

Deelname aan activiteiten is mogelijk.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Wasmachine
  • Wifi / Internet
  • Oplaadpunt elektrische auto
  • Oplaadpunt e-bike
  • Tuin / Terras

Eten & drinken


Volledig ingerichte keuken met vier kookplekken, oven/magnetron, vaatwasser, toast grill en koelkast. Ook het gebruik van een overdekte buitenruimte in de hoogstamboomgaard met uitzicht over het Geuldal, bos en Ardennen is mogelijk.

In de kersen, pruimen en appeloogsttijd is er volop gelegenheid om zelf je fruit te plukken. Barbecueën behoort tot de mogelijkheden. Ook is het mogelijk om pizza's te bakken in de houtgestookte oven.

Parkeren


Eem parkeergelegenheid is aanwezig (gratis). Ook is er de mogelijkheid om je elektrisch voertuig op te laden met zonne-energie.

Toegankelijkheid


De slaapkamer voor twee personen en de badkamer zijn op de begane grond gelegen. Er zijn verder geen speciale voorzieningen voor rolstoelgebruikers aanwezig. De hoofdingang heeft drie trappen.

Geopend


Huize ten Bosch is gedurende het hele jaar geopend. Om een afspraak te maken kun je een email sturen ter attentie van Paul Franssen.

Ook kun je informatie op de Facebookpagina Paradijsvogels Groepsaccommodaties en Buitenbezigactiviteiten vinden.

Huisdieren


In overleg

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Paradijsvogels-Huize ten Bosch. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Paradijsvogels-Huize ten Bosch

Routes in de buurt

Leuks in de buurt!