Detail

Paap1848

De vakantiewoning Paap1848 is een prachtig monumentaal pand in Papenhoven, Zuid Limburg. Bij aankomst trekt de woning al gelijk je aandacht dankzij de indrukwekkende uitstraling en fraai omheinde tuin vol bloemen en vogels. 

De vakantiewoning is gelegen in de zijvleugel van het rijksmonument uit 1848, bewoond door huiseigenaren Theo en Hannie, die je van harte welkom heten. Een idyllische plek om te verblijven!
+10

Accommodatie


Via de gezellige tuin aan de zijkant van de woning kun je de vakantiewoning betreden. De woning beschikt over een prachtige tuinkamer omringd door een monumentale muur en ruime rustige tuinen.
De moderne keuken is voorzien van alle gemakken. Op de eerste verdieping vind je drie slaapkamers en twee badkamers, waarvan één slaapkamer een ruime bedstede heeft en de andere een prachtig uitzicht over de tuinen.
De slaapkamer aan de voorkant heeft een eigen badkamer met douche en bad.

Voorzieningen


  • Aparte slaapkamers max. 6 personen
  • Linnen (verhuur)
  • Parkeerplaats
  • Sportveld / Eigen terrein
  • Tuin / Terras
  • TV
  • Wifi / Internet

Eten & drinken


In de woning kun je de volledig uitgeruste keuken gebruiken. Indien gewenst, kun je de authentieke pizzaoven en andere omheinde tuinen gebruiken in overleg.

Parkeren


Een parkeerplek is beschikbaar.

Openingstijden


Deze vakantiewoning is gedurende het hele jaar geopend. Je kunt de woning huren voor een weekend van vrijdag tot zondag of maandag, voor een midweek van maandag tot vrijdag, of per week van maandag tot maandag of vrijdag tot vrijdag.
Voor een afwijkende verblijfsduur kun je altijd contact opnemen.

Toegankelijkheid


Er zijn geen noemenswaardige gehandicaptenvoorzieningen

Huisdieren


Ja

Verstuur een e-mail


Verstuur een mail naar Paap1848. Je bericht wordt na een klik op “Verstuur” direct verstuurd. In onze privacy verklaring staat hoe Visit Zuid-Limburg met jouw persoonsgegevens omgaat.
Niet alle waardes zijn juist ingevuld. Pas de gegevens aan en probeer het nogmaals.

Meer van Paap1848

Routes in de buurt